ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Ευθύμιος Κουραβέλας: Ενας δυναμικός υποψήφιος για τον Δήμο Ρήγα Φεραίου

ευθύμιος-κουραβέλας-ενας-δυναμικός-υ-554096

Με τον συνδυασμό του Δημήτρη Νασίκα

Υστερα από εκτενείς συζητήσεις, ο Ευθύμιος Κουραβέλας, δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ρήγα Φεραίου, συμφώνησε να συστρατευθεί με τον νυν Δήμαρχο Δημήτριο Νασίκα στις επικείμενες εκλογές.

Ο Ευθύμιος Κουραβέλας έχει μακρά πείρα στα δημοτικά δρώμενα και πλούσια δράση στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της κοινωνίας του οικείου Δήμου.

Είναι βαθύς γνωστής των θεμάτων της περιοχής και πρωτοπόρος στους αγώνες για κοινωνική δικαιοσύνη, στήριξη των φτωχών και ανήμπορων πολιτών και εύρεση θέσεων εργασίας στους ανέργους.

Με την τεράστια εμπειρία του στην επί τόπου αντιμετώπιση των θεμάτων εκτάκτου ανάγκης, έχει σταθεί δίπλα στους αγρότες και κτηνοτρόφους του Δήμου για θέματα που τους απασχολούν και ιδιαίτερα στην προσπάθεια δημιουργίας αγροτικής και κτηνοτροφικής οδοποιίας.

Με τη σύζυγο του γιατρό Κάτια Κουραβέλα προσφέρουν αξιόλογο κοινωνικό έργο εστιάζοντας στους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν ιατρικά και οικονομικά προβλήματα.

Ο Ευθύμιος Κουραβέλας ζητά τη στήριξη όλων των πολιτών του Δήμου Ρήγα Φεραίου, έτσι ώστε να συνεχίσει να είναι δίπλα τους και στη νέα αυτοδιοικητικη περίοδο με μοναδικό σκοπό την ανιδιοτελή πρόσφορα στον συνάνθρωπο. Σύνθημά του, όπως αναφέρει, «καθαρά χέρια, σεμνά, ταπεινά και πολύ δουλειά», ενώ δεν παραλείπει να επισημάνει ότι είναι φιλόζωος και αγαπά πολύ το πράσινο!

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου