ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Μια «φρέσκια» υποψηφιότητα με τον Δημ. Νασίκα

μια-φρέσκια-υποψηφιότητα-με-τον-δημ-567968

Υποψήφιος της Τοπικής Κοινότητας Καναλίων με τον συνδυασμό «Νέος Δήμος – Νέα Εποχή» ο Θανάσης Παπαθανασίου

Την υποψηφιότητα του στο πλευρό του νυν δημάρχου Ρήγα Φεραίου και εκ νέου υποψήφιου Δημήτρη Νασίκα, ανακοίνωσε ο ιδιωτικός υπάλληλος Αθανάσιος Παπαθανασίου. Διαχειρίζεται τη μη κερδοσκοπική ομάδας στο Facebook «KanaliaNewsRigasFeraios» και είναι υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων στον Πολιτιστικό και Χορευτικό Σύλλογο Καναλίων «Ήταυρος» και στον Αθλητικό Σύλλογο «Απόλλων» Καναλίων.

«Σε έναν δήμο με πληθώρα υποψηφίων, καλούμαστε ως δημότες να επιλέξουμε αυτόν που εκτιμάμε ότι παρέχει τα εχέγγυα για μια σωστή, δίκαιη και σύγχρονη διοίκηση. Καλούμαστε να επιλέξουμε αυτόν που μπορεί να διακρίνει τις προκλήσεις, να διαισθανθεί τις ευκαιρίες και να διεκδικήσει αυτά που μας αξίζουν. Άνθρωπος με γνώση, εμπειρία, πάθος, ικανότητες και διορατικότητα είναι ο κατάλληλος για μένα Δήμαρχος», αναφέρει σε δήλωσή του ο Θανάσης Παπαθανασίου.

Και όπως εξηγεί, με βάση τα συγκεκριμένα κριτήρια επέλεξε να είναι υποψήφιος της Τοπικής Κοινότητας Καναλίων, με την αυτοδιοικητική παράταξη «Νέος Δήμος – Νέα Εποχή» του Δημήτρη Νασίκα, «ένα πρόσωπο με αξίες, επιμονή, θέληση και σύγχρονη αντίληψη, με έργο το οποίο προχώρησε χωρίς να φοβηθεί τις συγκρούσεις, όταν χρειάστηκε, υπερασπιζόμενο πάντα το δίκαιο και το σωστό», όπως αναφέρει.

Γέννημα θρέμμα των Καναλίων και με μεγάλη αγάπη για τον τόπο του και τους ανθρώπους του, τους οποίους στηρίζει και προβάλει μέσα από την ομάδα «KanaliaNews» στο facebook, o Θανάσης Παπαθανασίου θεωρεί ότι «είναι χρονιά στην οποία η χώρα καλείται να κοιτάξει μπροστά και να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της εποχής, νικώντας τις φαινομενικά απροσπέλαστες, σημερινές, παθογένειες της. Σ’ αυτήν την προσπάθεια, θα παίξει κυριαρχικό ρόλο η αυτοδιοίκηση, οι επόμενες Περιφερειακές και Δημοτικές Αρχές.

Σ’ αυτήν την προσπάθεια, θα πρωταγωνιστήσουμε όλοι οι Ενεργοί Πολίτες, που είμαστε μαλωμένοι με τον «καναπέ» μας και θέλουμε να δώσουμε τη μάχη ενός καλύτερου «αύριο» για τον αγαπημένο μας τόπο. Στο πλαίσιο αυτό καλούμαστε να πάρουμε θέση για όλα τα μικρά και μεγάλα ζητήματα του τόπου, να διατυπώσουμε απόψεις, να προτείνουμε λύσεις, να διεκδικήσουμε έργα και όχι λόγια.

Πιστός στις αξίες και στις αρχές μου και με γνώμονα πάντα το καλό του συγχωριανού μου και κυρίως του τόπου μου, δηλώνω παρών και έτοιμος να συνεχίσω τις προσπάθειες για να φτιάξουμε τα Κανάλια όπως πραγματικά το αξίζουν. Σ’ αυτή μου την προσπάθεια, σας θέλω όλους κοντά μου!».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου