ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Στο ακροατήριο ο άγριος καβγάς ανδρών στο Α.Τ. Βελεστίνου

στο-ακροατήριο-ο-άγριος-καβγάς-ανδρών-572548

Ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών επιβλήθηκε σε 46χρονο για επεισόδιο που σημειώθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Βελεστίνου.

Στο σκαμνί του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου κάθισε χθες ο 46χρονος που συνελήφθη τον Ιούλιο του 2017 για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να απευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Βελεστίνου προκειμένου να ζητήσει εξηγήσεις από 32χρονο που πίστευε ότι βεβήλωσε τον τάφο της αδερφής του.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, φέρεται να χτύπησε και να τραυμάτισε τον παθόντα, ο οποίος είχε προσαχθεί στο Τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων επειδή κατελήφθη να περιφέρεται στο νεκροταφείο της περιοχής σε κατάσταση μέθης και γυμνός από τη μέση και πάνω.

Χθες στο Δικαστήριο ο καταδικασθείς ισχυρίστηκε ότι δεν είχε επιτεθεί στον παθόντα, αλλά ότι σήκωσε τα χέρια του και αμύνθηκε γιατί προσερχόμενος στο Τμήμα νόμιζε ότι ο 32χρονος ήθελε να του επιτεθεί.

Μάλιστα επισήμανε ότι ήταν φίλος με τον αντίδικο και ότι το επεισόδιο σημειώθηκε λόγω μίας κακής στιγμής.

Ωστόσο, η απόφαση του Δικαστηρίου ήταν καταδικαστική. Οπως προέκυψε από την ακροαματική διαδικασία, στο Τμήμα ακολούθησαν σκηνές χάους με τους δύο άνδρες να έρχονται στα χέρια.

Ο 46χρονος επιτέθηκε στον 32χρονο σπρώχνοντάς τον, με αποτέλεσμα εκείνος να χάσει την ισορροπία του από την καρέκλα όπου καθόταν και να χτυπήσει το κεφάλι του στο καλοριφέρ.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου