Νέοι με όρεξη για δράση

Τελευταία ενημέρωση: 2019-03-12, 14:40:37
Νέοι με όρεξη για δράση

Εθιμοτυπική επίσκεψη Συλλόγου Περιβολιωτών στον δήμαρχο Ρήγα Φεραίου

 

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον δήμαρχο Ρήγα Φεραίου Δημ. Νασίκα πραγματοποίησε προχθές το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Περιβολιωτών Μαγνησίας, που έχει έδρα το Βελεστίνο.

Ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημ. Νασίκας ευχήθηκε καλή αρχή στο έργο τους και προέτρεψε τα μέλη του νέου Δ.Σ. να κάνουν τη διαφορά, ενώ τόνισε πως ο Δήμος θα είναι αρωγός σε ό,τι χρειαστούν για τη διοργάνωση εκδηλώσεων.

Επίσης ο κ. Νασίκας τούς ενημέρωσε για το Κέντρο Τεκμηρίωσης του Ρήγα, η μελέτη του οποίου είναι έτοιμη και αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στον Μάρτιο.

Τα μέλη του Δ.Σ., αφού είδαν τη μακέτα που αποτυπώνει το πώς θα γίνει το Κέντρο Τεκμηρίωσης του Ρήγα, εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους.

Επιπλέον, είπαν ότι με τη στήριξη του Δήμου θα μπορέσουν να κάνουν δράσεις για τον τόπο.

Τέλος, ο Σύλλογος Περιβολιωτών έχει προγραμματίσει σειρά εκδηλώσεων για το καλοκαίρι και ενημέρωσε τον κ. Νασίκα σχετικά.

Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Περιβολιωτών Μαγνησίας αποτελούν οι Κων. Παπαδάμ πρόεδρος, Ευρ. Μπομπότης αντιπρόεδρος, Ασημίνα Σκρίμπα γραμματέας, Δημ. Τσιμπουκλής ταμίας, Λουίζα Καλογήρου και Γ. Νιμπής υπεύθυνοι χορευτικού και Δημ. Σαράντης, Απ. Σαββανάκης και Μαρία Μιχολίτση μέλη.

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
5
=