ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Δεν πέρασε ο προϋπολογισμός του Δήμου Ρ. Φεραίου

δεν-πέρασε-ο-προϋπολογισμός-του-δήμου-655107

Δεν πέρασε ο προϋπολογισμός του 2019 στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ρήγα Φεραίου. Δεκατρείς δημοτικοί σύμβουλοι ψήφισαν κατά, ενώ υπέρ του προϋπολογισμού τάχθηκαν οι 12 δημοτικοί σύμβουλοι της ομάδας πλειοψηφίας.

Τον προϋπολογισμό του Δήμου Ρήγα Φεραίου καταψήφισαν δέκα δημοτικοί σύμβουλοι της μείζονος μειοψηφίας, ένας της ελάσσονος και δύο ανεξάρτητοι Τριαντάφυλλος Γκογκινούδης και Βαγγέλης Παρσάς. Στην εισήγησή του ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Νασίκας ανέφερε ότι είναι ο μεγαλύτερος προϋπολογισμός που κατατίθεται από της ιδρύσεως του Καλλικρατικού Δήμου Ρήγα Φεραίου. Ο προϋπολογισμός που τέθηκε προς ψήφιση ανέρχεται στο ποσό των 18.700.000 ευρώ με το 60% των προϋπολογισθέντων να αφορούν στην εκτέλεση έργων στις τοπικές κοινότητες.

Ο κ. Νασίκας υπογράμμισε ότι «είναι αξιόπιστος και ρεαλιστικός και σε ποσοστό 60% είναι αναπτυξιακός και συντάχθηκε προς όφελος των τοπικών κοινωνιών».

Η μείζονα και η ελάσσονα μειοψηφία εξέφρασαν την αντίθεσή τους, ενώ ο Τριαντάφυλλος Γκογκινούδης, ο οποίος διαχώρισε την θέση του από την ομάδα πλειοψηφίας, μαζί με τον Γιάννη Σκρίμπα, επανέλαβε ότι καταψήφισε τον προϋπολογισμό διότι δεν περιλαμβάνονταν στον φάκελο το έγγραφο με την απόφαση του παρατηρητηρίου και η απόφαση της Οικονομικής Υπηρεσίας.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου