Αναβολή της συζήτησης του προϋπολογισμού ζητούν Γκογκινούδης- Σκρίμπας στο Δ.Ρήγα Φεραίου

Τελευταία ενημέρωση: 2019-01-13, 21:25:23
Αναβολή της συζήτησης του προϋπολογισμού ζητούν Γκογκινούδης- Σκρίμπας στο Δ.Ρήγα Φεραίου

Την αναβολή της συνεδρίασης του ΔΣ στον Δήμο Ρήγα Φεραίου, όπου αναμένεται να τεθεί προς έγκριση ο προϋπολογισμός του 2019 ζητούν οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι Τριαντάφυλλος Γκογκινούδης και Γιάννης Σκρίμπας.

Οι δύο σύμβουλοι χαρακτηρίζουν τον προϋπολογισμό παρωδία και καταγγέλλουν πως δεν υπάρχει αναλυτική εισηγητική έκθεση της οικονομικής υπηρεσίας, ούτε η γνώμη του παρατηρητηρίου του υπουργείου, που υποχρεωτικά συνοδεύουν τον προϋπολογισμό. «Και το σημαντικότερο χωρίς να έχει ενσωματώσει τα έργα που πρόσθεσε στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Ρήγα Φεραίου  με τα οποία είδαμε την «καλή» διάθεσή του και το ψηφίσαμε, αφού εμείς πρώτοι θέλουμε το καλό και την πρόοδο του τόπου μας», σημειώνουν σ’ ανακοίνωσή τους οι κ.κ. Γκογκινούδης και Σκρίμπας καταγγέλλοντας τη δημοτική αρχή.

«Τελικά ο κ. Νασίκας ποιον προσπαθεί να κοροϊδέψει; Εμάς; Τους δημότες του Δήμου Ρήγα Φεραίου; Ή τον εαυτό του; Για τους παραπάνω λόγους ζητούμε την αναβολή της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου και να επανέλθει με πλήρη φάκελο συμπεριλαμβανομένου όλων των σχετικών εγγράφων», καταλήγει η ανακοίνωση- καταγγελία τους.

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
9
=