ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Με Χιούι ο Αη – Βασίλης στο Στεφανοβίκειο

με-χιούι-ο-αη-βασίλης-στο-στεφανοβίκε-671417

Μοίρασε δώρα στα παιδιά του πολιτικού και στρατιωτικού προσωπικού που υπηρετεί στη Μονάδα

Με ελικόπτερο τύπου Χιούι, αντί για το… παραδοσιακό έλκηθρο που σέρνουν τάρανδοι, πέταξε ο Αη – Βασίλης για να μοιράσει δώρα και χαρά στα παιδιά του πολιτικού και στρατιωτικού προσωπικού που υπηρετεί στην 1η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού στο Στεφανοβίκειο.

Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, με μέριμνα της 1ης ΤΑΞΑΣ πραγματοποιήθηκε πλήθος εορταστικών εκδηλώσεων.

Η χορωδία του στρατιωτικού αεροδρομίου έψαλε τα κάλαντα στην Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, το Πυροσβεστικό και το Λιμενικό Σώμα − Ελληνική Ακτοφυλακή.

Στη Λέσχη των Αξιωματικών Φρουράς στο Στεφανοβίκειο έγινε παιδικό πάρτι, που η μεγάλη έκπληξη ήταν ο ερχομός του Αη – Βασίλη που ξετρέλανε τα παιδιά. Ο αγαπημένος Αγιος μεταφέρθηκε με ελικόπτερο τύπου HUEY και μοίρασε δώρα στα παιδιά των στρατιωτικών, φωτογραφήθηκε και έπαιξε μαζί τους.

«Το Γενικό Επιτελείο Στρατού ενθαρρύνει τη διεξαγωγή δράσεων κοινωνικής προσφοράς και μέριμνας, οι οποίες αποδεικνύουν το υψηλό φρόνημα και την αισιοδοξία του προσωπικού του Στρατού Ξηράς, ενισχύουν το αίσθημα ασφάλειας και εμπιστοσύνης του τοπικού πληθυσμού, προς το έμψυχο δυναμικό μας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου