Συστάσεις από τον Δήμο Ρ. Φεραίου ενόψει έντονων καιρικών φαινομένων

Τελευταία ενημέρωση: 2019-01-02, 15:44:34
Συστάσεις από τον Δήμο Ρ. Φεραίου ενόψει έντονων καιρικών φαινομένων

Λόγω του κύματος κακοκαιρίας με χαμηλές θερμοκρασίες που αναμένεται να εκδηλωθεί και των τυχόν προβλημάτων που ενδεχομένως προκληθούν στο Δήμο σύμφωνα με την ΕΜΥ, συνιστάται στους δημότες Ρήγα Φεραίου, κυρίως στους ηλικιωμένους, να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και την κυκλοφορία σε όλη την έκταση του Δήμου Ρήγα Φεραίου, να μην αφήνουν τα οχήματα τους σε κεντρικές οδικές αρτηρίες, ώστε να μην εμποδίζεται η διέλευση μηχανημάτων και οχημάτων του δήμου, να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες, να επιδεικνύεται ιδιαίτερη προσοχή σε επικίνδυνα ολισθηρά σημεία (δημιουργία παγετού) και να αποφεύγονται οι αγροτικές εργασίες σε κατάσταση έντονης κακοκαιρίας.

Επίσης, καλούνται οι κτηνοτρόφοι να προετοιμάσουν επαρκείς ποσότητες τροφής και νερού στα ποιμνιοστάσια τους για διάρκεια τριών ημερών. Όσοι δημότες διαμένουν σε δύσβατα σημεία να εξοπλιστούν με τα κατάλληλα μέσα (φτυάρια κλπ).

Τα μέλη-υπηρεσίες του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου του Δήμου Ρήγα Φεραίου είναι  σε πλήρη ετοιμότητα.

Για οποιαδήποτε πληροφορία και αντιμετώπιση προβλήματος καλείτε στα τηλέφωνα: 1.6976614866, Δημήτριος Παλληκάρης, Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας, 2. 6944203574, Σταύρος Χατζής, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
6
=