ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Περιοδεία στελεχών του Κινήματος Αλλαγής στο Δήμο Ρ. Φεραίου

περιοδεία-στελεχών-του-κινήματος-αλλ-683050

Περιοδεία στο Δήμο Ρήγα Φεραίου πραγματοποίησε την Τετάρτη κλιμάκιο στελεχών του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝ.ΑΛ.).

Η επίσκεψη, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο περιοδειών σε όλη την Ελλάδα, ενώ στο κλιμάκιο στελεχών του κόμματος, επικεφαλής ήταν ο αναπληρωτής εκπρόσωπο τύπου του ΠΑΣΟΚ Σπ. Καρανικόλα. Παράλληλα, τον κ. Καρανικόλα συνόδευσαν τα μέλη της ΚΕ του ΚΙΝΑΛ , η γραμματέας της ΝΕ ΚΙΝΑΛ Φούλη Τσιώμου, η γραμματέας της δημοτικής οργάνωσης Παπαϊωάννου Ματίνα και στελέχη του κόμματος.

Οι εκπρόσωποι του Κινήματος Αλλαγής επισκέφτηκαν τα Κανάλια, την Κάρλα, το Στεφανοβίκειο και το Συνεταιρισμό Φυστικιών, το Κέντρο Υγείας Βελεστίνου, τη μεταφορική εταιρεία ΑΦΟΙ ΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΙ και τον Ριζόμυλο. Η περιοδεία ολοκληρώθηκε το απόγευμα με επίσκεψη στον δημαρχείο του Ρήγα Φεραίου και συνάντηση με τον δήμαρχο κ.Νασίκα Δημήτριο.

Στη συγκέντρωση μίλησε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Σπ. Καρανικόλα, αναφέρθηκε στις παρούσες συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας, κατήγγειλε την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ και κάλεσε τους πολίτες να συσπειρωθούν στις τάξεις του Κινήματος Αλλαγής, που όπως είπε φιλοδοξεί να αποτελέσει τον τρίτο πόλο διακυβέρνησης της χώρας.

«Έχουμε μια κυβέρνηση η οποία κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να κρατήσει την κοινωνία και τους πολίτες στην μιζέρια, στην απογοήτευση, στην παραίτηση, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να εξαγοράσει συνειδήσεις, μελλοντικές ψήφους, δίνοντας ελάχιστα από τα πολλά που έχει πάρει από τους εργαζόμενους, τους αγρότες, τους συνταξιούχους και από τα πάρα πολλά που έχει πάρει από την μικρομεσαία τάξη», επισήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Καρανικόλας.

Συνεχίζοντας ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ τόνισε: «Η χώρα έχει ανάγκη από την παρουσία και την σταθερότητα που μπορεί να προσφέρει ο δικός μας χώρος, το Κίνημα Αλλαγής. Η Ελλάδα πρέπει να ενώσει δυνάμεις, να απευθυνθεί στην παραγωγική Ελλάδα, στους επιχειρηματίες, στους νέους, στους νέους αγρότες, στους ανθρώπους οι οποίοι έχουν εγκαταλείψει την Ελλάδα. Είναι πολιτική αναγκαιότητα για τη χώρα, η άμεση προσφυγή στις εκλογές. Η χώρα για να μπορέσει να ανάκτηση την δυναμική της, την εθνική της κυριαρχία και να αλλάξει σελίδα προχωρώντας μπροστά χρειάζεται πρωτίστως μια άλλη κυβέρνηση», κατέληξε ο Σπύρος Καρανικόλας, ολοκληρώνοντας την ομιλία του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου