ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

«Είναι υπόλογοι έναντι των δημοτών του Ρήγα Φεραίου»

είναι-υπόλογοι-έναντι-των-δημοτών-το-686392

Μαίνεται η αντιπαράθεση πολιτικής στον δήμο Ρήγα Φεραίου στον απόηχο της μη ψήφισης του Τεχνικού Προγράμματος για το 2019.

Χθες σε ανακοίνωση της η δημοτική αρχή Ρήγα Φεραίου επιτίθεται στους δημοτικούς συμβούλους Ι. Σκρίμπα, Τρ. Γκογκινούδη και Χαρ. Πάσχο λέγοντας ότι είναι «υπόλογοι απέναντι στους δημότες έχοντας ως μόνο στόχο την υπονόμευση του αναπτυξιακού έργου του Δήμου».

«Τόσο οι δύο προσφάτως διαγραφέντες από την ομάδα πλειοψηφίας σύμβουλοι, όσο και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης έχουν επιδοθεί το τελευταίο διάστημα σε έναν λυσσαλέο πόλεμο κατά της δημοτικής αρχής, αλλά δεν αντιλαμβάνονται ότι με τη στάση τους αυτή δεν εμποδίζουν την πορεία της, αλλά βλάπτουν τον Δήμο και τους συνδημότες μας.

Η στάση των τριών συμβούλων να απέχουν από τη συνεδρίαση για την ψήφιση του τεχνικού προγράμματος δείχνει ξεκάθαρα πως μόνος στόχος τους είναι να «καρπωθούν» πολιτικά την κατάσταση, ικανοποιώντας προσωπικά τους συμφέροντα» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Απάντηση

Απαντώντας στην ανακοίνωση της δημοιτκής αρχής ο κ. Χαράλαμπος Πάσχος προέβη σε ανάρτηση στο FB στην οποία μεταξύ άλλων σημειώνει ότι ο δήμαρχος Δημήτρης Νασίκας έχασε την ψυχραιμία του επειδή αδυνατεί να συνειδητοποιήσει ότι έχει χάσει την πλειοψηφία του Δ. Σ. του δήμου, ενώ κατηγορεί τον δήμαρχο ότι προσπαθεί να παραμείνει γαντζωμένος στην καρέκλα του με κάθε τρόπο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου