ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση κοινωνικής αλληλεγγύης στο Βελεστίνο

χριστουγεννιάτικη-εκδήλωση-κοινωνικ-694904

Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00 στο Πνευματικό Κέντρο του Βελεστίνου θα πραγματοποιηθεί χριστουγεννιάτικη εκδήλωση κοινωνικής αλληλεγγύης, μια συνδιοργάνωση του Δήμου του Ρήγα Φεραίου και τοπικών πολιτιστικών συλλόγων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Φαρμακείου του Δήμου.

Οι σύλλογοι που συμμετέχουν με παραδοσιακούς χορούς, χριστουγεννιάτικα τραγούδια, κάλαντα, αναβίωση εθίμων και χριστουγεννιάτικα δρώμενα είναι η Πολιτιστική Εστία Μικρασιατών Ποντίων Βελεστίνου «Αλύτρωτες Πατρίδες», ο Σύλλογος Περιβολιωτών Ν. Μαγνησίας, ο Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός Σύλλογος Αερινού, ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Κεραμιδίου, ο Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Ριζομύλου «Η ΔΙΑΠΛΑΣΗ», ο Σύλλογος «Φίλοι Νέων Αγίου Γεωργίου Φερών», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καναλίων «Ο ΗΤΑΥΡΟΣ», ο Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος Στεφανοβικείου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ο Σύλλογος Γυναικών Βελεστίνου «Υπέρεια Κρήνη» και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βελεστίνου «Ο Άγιος Αθανάσιος».

Επίσης, συμμετέχουν οι Σύλλογοι Νεολαίας Βελεστίνου «ΕΝΟΔΙΑ» και Ριζομύλου «ΦΙΛΙΠΠΟΣ» με συγκέντρωση τροφίμων για τις ανάγκες των δημοτών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου