ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Την Παρασκευή η γιορτή φωταγώγησης του Βελεστίνου

την-παρασκευή-η-γιορτή-φωταγώγησης-το-700634

Εναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Ρήγα Φεραίου

Την προσεχή Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου και ώρα 18.30 θα φωτιστεί ο ουρανός του Βελεστίνου με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου που θα σηματοδοτήσει την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Πέρα από το φωταγωγημένο δέντρο η βραδιά θα «λάμψει», αφού οι μικροί δημότες θα «γεμίσουν» τον ουρανό με αναμμένα φαναράκια, στέλνοντας ευχές για το νέο έτος.

Τα παιδιά θα τα περιμένουν χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις από τον Άη Βασίλη που θα δεσπόζει στην τελετή.

Επίσης στην τελετή φωταγώγησης θα δώσουν τις δικές τους μουσικές πινελιές η μουσική σχολή του Δήμου με τη χορωδία του Συλλόγου Γυναικών «Υπέρεια Κρήνη», που με μία άψογη μουσική συνεργασία θα «πλημμυρίσουν» τον Κεντρικό Πεζόδρομο με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και ήχους.

Από την εκδήλωση φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου δεν θα μπορούσε να λείπει το χριστουγεννιάτικο bazaar από τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους με ποικιλία γλυκισμάτων, κερασμάτων και διαφόρων χριστουγεννιάτικων ειδών.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Νικόλαος Πρίντζος καλεί τους δημότες του Δήμου, αλλά και όλο τον κόσμο να συμμετάσχουν στη φαντασμαγορική τελετή, να ψυχαγωγηθούν, να επικοινωνήσουν και να μπουν στο πνεύμα των Άγιων Ημερών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου