Παραλίμνια η 10η πεζοπορία του ΚΕ.Π. Υγείας Ρ. Φεραίου

Τελευταία ενημέρωση: 2018-11-17, 12:05:48
Παραλίμνια η 10η πεζοπορία του ΚΕ.Π. Υγείας Ρ. Φεραίου

Με σύμμαχο τον καιρό και σε ένα μαγευτικό φθινοπωρινό τοπίο 40 περιπατητές του ΚΕ.Π υγείας Δήμου Ρήγα Φεραίου περιπλανήθηκαν στην λίμνη Κάρλα.

Ξεκινώντας από τον ιστορικό ναό του Αγίου Νικολάου την Κυριακή 11 Νοεμβρίου κατευθυνόμενοι προς την λίμνη και σε μια διαδρομή περίπου 2 ωρών, οι περιπατητές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις ομορφιές της λίμνης συναντώντας ευχάριστες εκπλήξεις, όπως πολύχρωμα πουλιά και διάφορα ζώα που διαβιούν εκεί.

Σε ένα ευχάριστο κλίμα η παρέα κατέληξε στο νέο μουσείο της λίμνης που εγκαινιάστηκε πρόσφατα, στο οποίο τους περίμεναν οι υπάλληλοι από τον φορέα διαχείρισης της λίμνης Κάρλας, ξεναγώντας τους στους χώρους του μουσείου ενημερώνοντάς τους για την ιστορία της λίμνης.

Τέλος, η πεζοπορία έκλεισε στην κεντρική πλατεία των Καναλίων όπου οι περιπατητές είχαν την ευκαιρία να γευτούν τοπικές παραδοσιακές γεύσεις παρέα με ντόπιο τσίπουρο κατάλληλο στο φθινοπωρινό κλίμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλο και περισσότερος κόσμος διαφορετικών ηλικιών ανταποκρίνεται στο κάλεσμα του ΚΕ.Π. Υγείας προτρέποντας για την πιο συχνή διοργάνωση ανάλογων εκδηλώσεων με όφελος την υγεία και την ανάδειξη του τόπου μας. Πέραν από τους δημότες Ρήγα Φεραίου οι οποίοι συμμετέχουν, πολλοί από τους περιπατητές είναι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής του Νομού.

Ολοι έδωσαν ραντεβού στον επόμενο προορισμό σύντομα!

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
4
=