ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Ημερίδα για τον «Κλεισθένη»

ημερίδα-για-τον-κλεισθένη-830795

Πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του Δήμου Ρήγα Φεραίου

Δυναμικό «παρών» έδωσε η δημοτική αρχή Ρήγα Φεραίου σε ημερίδα για το πρόγραμμα «Κλεισθένης». Συγκεκριμένα, προχθές ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Νασίκας και μέλη της δημοτικής αρχής συμμετείχαν σε ημερίδα που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης (ΙΝΕΠ) του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ), σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Η ημερίδα διοργανώθηκε στο πλαίσιο του υποστηρικτικού και συμβουλευτικού ρόλου που αναπτύσσει το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης σε ζητήματα που αφορούν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση σε συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών και την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.).

Η ημερίδα είχε τίτλο «Πρόγραμμα Κλεισθένης Ι – Μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης» και αποσκοπούσε στην ενημέρωση και υποστήριξη μελών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού σχετικά με τη μεταρρύθμιση που σημειώθηκε δυνάμει του νόμου 4555/2018 στο θεσμικό πλαίσιο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η ημερίδα απευθυνόταν σε αιρετά στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ βαθμού (περιφερειάρχες, αντιπεριφερειάρχες, περιφερειακούς συμβούλους, δημάρχους, αντιδημάρχους, δημοτικούς συμβούλους, προέδρους και μέλη Διοικητικών Συμβουλίων των Νομικών Προσώπων Δήμων και Περιφερειών) και σε υψηλόβαθμα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ βαθμού (γενικοί γραμματείς Δήμων, εκτελεστικοί γραμματείς Περιφερειών, γενικοί διευθυντές).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου