ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Προετοιμάζουν εορταστικές εκδηλώσεις

προετοιμάζουν-εορταστικές-εκδηλώσει-830799

Συνάντηση αντιδημάρχου Ρήγα Φεραίου με τοπικούς Συλλόγους

Συνάντηση του αντιδημάρχου Ρήγα Φεραίου κ. Νίκου Πρίντζου με όλους τους τοπικούς Συλλόγους του Δήμου πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη 6 Νοεμβρίου στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στο Δημαρχείο Βελεστίνου. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση του ίδιου και ενόψει της προετοιμασίας των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.

Η συνάντηση διεξήχθη σε άριστο κλίμα συνεργασίας και συζητήθηκαν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που διοργανώνονται φέτος, κατόπιν συνεργασίας του Δήμου και των Συλλόγων και η διαμόρφωση του εορταστικού προγράμματος.

Συμμετείχαν όλοι οι τοπικοί παραδοσιακοί πολιτιστικοί σύλλογοι και σύλλογοι νεολαίας της Δ.Κ. Βελεστίνου και των Τ.Κ. Στεφανοβικείου, Ριζομύλου, Αγίου Γεωργίου, Καναλίων, Κερασιάς, Κεραμιδίου, Βενέτου και Αερινού.

Ο αντιδήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Νίκος Πρίντζος ανέφερε σχετικά: «Η συνεργασία μας με τους τοπικούς συλλόγους είναι άριστη και αυτό επιθυμούμε ως δημοτική αρχή, καθώς αποτελούν τον κορμό των πολιτιστικών δράσεων της περιοχής μας. Για εμάς είναι σημαντικό κάθε διοργάνωση να πραγματοποιείται με την ενεργό συμμετοχή και παρουσία των δημοτών μας, γι’ αυτό και πραγματοποιούμε σε κάθε εορταστική περίοδο συναντήσεις με τους συλλόγους. Ο Δήμος ενισχύει με κάθε δυνατό μέσο τη δραστηριοποίησή τους και προσπαθεί πάντα να ικανοποιεί τα αιτήματά τους σχετικά με την παροχή υλικών και άλλων υπηρεσιών, προκειμένου κάθε διοργάνωση να έχει ένα άψογο αποτέλεσμα».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου