ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Εργα στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

εργα-στο-δήμο-ρήγα-φεραίου-834230

Ικανοποίηση του δημάρχου Δημήτρη Νασίκα για την ένταξη στο πρόγραμμα «Φιλόδημος»

Ικανοποιημένος δηλώνει ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Νασίκας για την ένταξη του Δήμου σε προγράμματα του Υπουργείου Εσωτερικών.

Τις ευχαριστίες του εξέφρασε ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Νασίκας για την ένταξη του Δήμου στο πρόγραμμα «Φιλόδημος» του Υπουργείου Εσωτερικών. Συγκεκριμένα, ο κ. Νασίκας ανέφερε ότι από τον Αύγουστο του 2017 έως και σήμερα από το Υπουργείο Εσωτερικών έχουν κατοχυρωθεί για τον Δήμο Ρήγα Φεραίου τα κάτωθι ποσά: για συντήρηση σχολείων 47.500 ευρώ, για αποζημιώσεις που έχουν τελεσιδικήσει με δικαστικές αποφάσεις 40.290 ευρώ, για την αναβάθμιση των παιδικών χαρών 211.000 ευρώ, για προμήθεια μηχανημάτων έργου 165.000 ευρώ. Σύνολο 463.790 ευρώ.

«Για να είναι δυνατή η κατάθεση προτάσεων στα παραπάνω προγράμματα χρηματοδοτήσεων εργάστηκε το αρμόδιο στελεχιακό και πολιτικό προσωπικό του Δήμου μας στο οποίο αξίζουν συγχαρητήρια. Για να εξασφαλιστούν οι συγκεκριμένες χρηματοδοτήσεις, μαζί με τους αντιδημάρχους Σταύρο Χατζή και Γιάννη Παπαϊωάννου επισκεφθήκαμε την 1η Οκτωβρίου 2018 την υφυπουργό Εσωτερικών Μαρίνα Χρυσοβελώνη, προκειμένου να την ενημερώσουμε για τα σχετικά αιτήματα. Η υφυπουργός ενήργησε άμεσα προωθώντας τα ζητήματα αυτά. Η διοίκηση του Δήμου ευχαριστεί τη συμπατριώτισσά μας υφυπουργό για τη συνεχή υποστήριξή της, καθώς και τον υπουργό Εσωτερικών Αλέξανδρο Χαρίτση και τα αρμόδια στελέχη των Διευθύνσεων του Υπουργείου, αφού έκαναν εκείνα που απαιτούνταν για να φτάσουν εγκαίρως στην έγκριση οι σχετικές πιστώσεις», υπογραμμίζει ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου