Σύγχρονος Σαμσών από το Βελεστίνο!

Τελευταία ενημέρωση: 2018-11-05, 18:29:22
Σύγχρονος Σαμσών από το Βελεστίνο!

Σύγχρονος Σαμσών από το Βελεστίνο έσυρε με την κοτσίδα του αυτοκίνητα δύο τόνων (!) εντυπωσιάζοντας το κοινό και παίρνοντας ομόφωνα το εισιτήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Η εκπομπή προβλήθηκε χθες το βράδυ και ο Βελεστινλιώτης Γιώργος Κατσαούνης κατάφερε να κλέψει την παράσταση, όχι μόνο με το ριψοκίνδυνο εγχείρημά του αλλά και με τον χαρακτήρα του.

Ο 47χρονος οδηγός νταλίκας έδεσε από την κοτσίδα των μαλλιών του ιμάντα και τράβηξε δύο οχήματα δύο τόνων, ένα SUV και ένα μικρότερο, που πέρασαν ανάμεσα από στημένα δεξιά και αριστερά βαρέλια με φωτιά, στη σκηνή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Κατάφερε να σύρει τα δύο αυτοκίνητα μόνο με τη… δύναμη των μαλλιών του και παρόλο που όπως ανέφερε αντιμετώπισε πρόβλημα εξαιτίας της σκηνής όπως ήταν διαμορφωμένη.

Όπως ανέφερε στην κριτική επιτροπή, ανακάλυψε το… ταλέντο του πάνω σε έναν καβγά. Μετά από χρόνια αποφάσισε να δουλέψει πάνω σε αυτό και το κάνει εντατικά τους τελευταίους οκτώ μήνες. Όπως είπε δεν χρειάζεται μόνο δύναμη, αλλά προσοχή στις λεπτομέρειες: το μήκος του σχοινιού, πώς θα δεθούν τα μαλλιά, πώς θα ασκηθεί η δύναμη. Συνέστησε μάλιστα να μην το τολμήσουν όσοι το βλέπουν καθώς είναι επικίνδυνο για όσους δεν γνωρίζουν.

Η ικανότητα, ο χαρακτήρας του και η υπόσχεσή του για μία ακόμη εντυπωσιακή παράσταση, ιντριγκάρισε την κριτική επιτροπή που ομόφωνα τον πέρασε στην επόμενη φάση του διαγωνισμού ταλέντων.

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
6
=