ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Περιφερειακό δρόμο αποκτά το Στεφανοβίκειο

περιφερειακό-δρόμο-αποκτά-το-στεφανο-837449

Ολοκληρώθηκαν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, σε συνεργασία με τον Δήμο Ρήγα Φεραίου, οι εργασίες υλοποίησης της Περιφερειακής Οδού Στεφανοβικείου. Ένα οδικό δημοτικό έργο που λόγω της σπουδαιότητάς του, το υλοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας, εντάσσοντάς το στην εργολαβία «Άμεση αποκατάσταση ζημιών προκληθεισών από χιονοπτώσεις στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας & Σποράδων του Δήμου Ρήγα Φεραίου», προϋπολογισμού 1.240.000€.

Αντικείμενο των εργασιών, που πραγματοποιήθηκαν σε μήκος 1.650 μέτρων χωμάτινου δρόμου, ήταν χωματουργικές εργασίες και εργασίες οδοστρωσίας και ασφαλτικών στην Περιφερειακή Οδό Στεφανοβικείου. Στην ίδια εργολαβία έχουν πραγματοποιηθεί ασφαλτικές εργασίες στο οδικό τμήμα Κανάλια – Κεραμίδι, ΠΕΒ – Κανάλια, στο Ελευθεροχώρι, στην είσοδο του Βελεστίνου και στον Άγιο Γεώργιο, ενώ πραγματοποιήθηκαν και εργασίες αποκατάστασης βατότητας στην Κερασιά.

Σύμφωνα με δηλώσεις της Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέας Κολυνδρίνη, πραγματοποιήθηκαν εργασίες οδοστρωσίας στην Περιφερειακή Οδό Στεφανοβικείου, ένα έργο ιδιαίτερα σημαντικό για την τοπική κοινωνία και όσους διέρχονται από την συγκεκριμένη οδό, λόγω του ότι θα αποσυμφορήσει την κυκλοφορία των οχημάτων, εντός του Οικισμού του Στεφανοβικείου. Αν και είναι δημοτικό έργο, το εντάξαμε σε δική μας εργολαβία προκειμένου με την ολοκλήρωσή του, να αποσυμφορήσει το Στεφανοβίκειο και να παρέχει οδική ασφάλεια στους κατοίκους της περιοχής».

=

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου