ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Πρόληψη υγείας στην παραγωγική ηλικία στο ΚΕΠ Υγείας του δήμου Ρ. Φεραίου

πρόληψη-υγείας-στην-παραγωγική-ηλικί-735878

Το ΚΕ.Π Υγείας του δήμου Ρήγα Φεραίου σε συνεργασία με το κέντρο αποκατάστασης του Βόλου “ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ” διοργανώνει το Σάββατο 20 Οκτωβρίου στο πολύκεντρο του Αερινού από τις 10:00 έως τις 14:00 σειρά δωρεάν προληπτικών εξετάσεων.

Πολλές φορές η πρόληψη έχει αποβεί σωτήρια για την ανθρώπινη ζωή, πολλοί άνθρωποι της μέσης ηλικίας θεωρώντας πως δεν συντρέχει λόγος προληπτικού έλεγχου και παρασυρόμενοι από την πίεση της καθημερινότητας ξεχνούν να φροντίσουν για την καλή φυσική τους κατάσταση.

Η καμπάνια του ΚΕ.Π υγείας αποσκοπεί στην κινητοποίηση και ευαισθητοποίηση του πληθυσμού από 40 έως 60 ετών στην πρόληψη υγείας.

Τέλος στέλνοντας το μήνυμα της αποκέντρωσης των υπηρεσιών υγείας προσκαλούν στο χώρο του πολύκεντρου στο Αέρινο, όπου εξειδικευμένοι ιατροί του κέντρου αποκατάστασης “ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ” θα παρέχουν τις ιατρικές τους υπηρεσίες δωρεάν.

Θα παρευρεθούν οι κάτωθι ιατροί: Ζαχαρίου Α. Ουρολόγος, Καπνιάς Δ. Παθολόγος, Παπαγεωργίου Ε. Πνευμονολόγος, Παπακώστα Στ. Φυσίατρος, Παπαιωάννου Π. Βιοπαθολόγος, Πρίνος Π. Καρδιολόγος, Ξηροκώστα Αικ. Γενικός Ιατρός. Τηλέφωνο για ραντεβού 24250-24290.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου