ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω κατασκευής των πλευρικών διοδίων στον κόμβο Βελεστίνου

κυκλοφοριακές-ρυθμίσεις-λόγω-κατασκ-736856

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, ύστερα από απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, λόγω εκτέλεσης εργασιών για την κατασκευή του πλευρικού Σταθμού Διοδίων στην περιοχή του Ανισόπεδου Κόμβου Μεγάλου Μοναστηρίου, του τμήματος Μαλιακός – Κλειδί του αυτοκινητόδρομου Α.Θ.Ε., από τη Δευτέρα (15-10-2018) έως και τη Δευτέρα (31-12-2018) ή μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων:

  • στους κλάδους εισόδου – εξόδου του Ανισόπεδου Κόμβου Μεγάλου Μοναστηρίου, με κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από εναλλακτικές διαδρομές ως ακολούθως:

  • Τα οχήματα που κινούνται με κατεύθυνση από Λάρισα προς Μεγάλο Μοναστήρι – Στεφανοβίκειο, θα εξέρχονται στον Ανισόπεδο Κόμβο Κιλελέρ, θα οδηγούνται προς Κιλελέρ και στη συνέχεια μέσω της Π.Ε.Ο. Βόλου – Λάρισας, θα οδηγούνται προς Στεφανοβίκειο και Μεγάλο Μοναστήρι (μέσω της επαρχιακής οδού Στεφανοβικείου – Πολυδαμείου).
  • Τα οχήματα από Μεγάλο Μοναστήρι και Στεφανοβίκειο με κατεύθυνση προς Λαμία, θα κινούνται αρχικά όσα προέρχονται από Μεγάλο Μοναστήρι μέσω της Επαρχιακής Οδού Στεφανοβικείου – Πολυδάμειου με κατεύθυνση προς Στεφανοβίκειο και στη συνέχεια μέσω της Π.Ε.Ο. Βόλου-Λάρισας με κατεύθυνση προς Βόλο έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Βελεστίνου, όπου θα εισέρχονται στον Αυτοκινητόδρομο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου