Πεζοπορία την Κυριακή στο Κεραμίδι

Τελευταία ενημέρωση: 2018-09-24, 12:53:50
Πεζοπορία την Κυριακή στο Κεραμίδι

Την 9η πεζοπορία διοργανώνει το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ρήγα Φεραίου με ξεναγούς τους συλλόγους της περιοχής, τον πολιτιστικό σύλλογο Κεραμιδίου και τον περιπατητικό σύλλογο «Η Αρχαία Κασθαναία» συνδέοντας αυτή τη φορά τη διαδρομή μεταξύ δύο όμορων Νομών.

Στο πλαίσιο αυτό προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στις 10:00 π.μ. (στην είσοδο Κεραμιδίου - πάρκινγκ) «για να εξερευνήσουμε τις ομορφιές της φύσης και εκμεταλλευόμενοι τις συνθήκες (με τη βοήθεια του καιρού) να απολαύσουμε μια από τις τελευταίες βουτιές του καλοκαιριού» υπογραμμίζουν οι διοργανωτές.

Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί ξεκινά από το Κεραμίδι, συνεχίζοντας από καλντερίμι προς την περιοχή Μεταλλείο και καταλήγοντας στον Ρακοπόταμο, απολαμβάνοντας τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου. Η περιοχή συνδυάζει την ομορφιά της θάλασσας με τους πανέμορφους καταρράκτες στη διαδρομή του χειμάρρου. Επίσης η ήρεμη αμμουδιά σε συνδυασμό με το βραχώδες τοπίο προσφέρει στους επισκέπτες πεζοπόρους τις ιδανικές συνθήκες για κολύμπι. Η διαδρομή στο σύνολό της με την επιστροφή θα διαρκέσει περίπου τέσσερες ώρες, δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ. 2425024290.

Οι διοργανωτές της παραπάνω δράσης προτρέπουν τους συμμετέχοντες να εφοδιαστούν με «σταθερά παπούτσια, καπελάκι, νερό, μαγιό και καλή διάθεση».

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
5
=