ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Παρουσία Τσίπρα- Κ. Κρέτσου τα εγκαίνια στο έργο της Κάρλας

παρουσία-τσίπρα-κ-κρέτσου-τα-εγκαίνια-751099

Στις 5 Οκτωβρίου εγκαινιάζεται το έργο της επαναδημιουργίας της λίμνης Κάρλας. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας με επικεφαλής τον ίδιο τον περιφερειάρχη Κων. Αγοραστό που επιβλέπει προσωπικά όλη την προετοιμασία, προγραμματίζεται μεγάλη εκδήλωση στο Μουσείο Λημναίου Πολιτισμού και Φυσικής Ιστορίας στα Κανάλια.

Στην εκδήλωση σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, τις οποίες δεν διέψευδαν χθες κυβερνητικές πηγές, θα παραστεί εκτός απροόπτου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας καθώς και η επίτροπος περιφερειακής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ενωσης Κορίνα Κρέτσου.

Επίσης έχουν προσκληθεί υπουργοί της Κυβέρνησης αλλά και όσοι διετέλεσαν υπουργοί και συνέβαλλαν στην ολοκλήρωσή του όπως ο κ. Γιώργος Σουφλιάς και οι διάδοχοί του.

Το έργο της αναδημιουργίας έχει προϋπολογισμό 245 εκ ευρώ. Εκτός από τα έργα για την επανασύσταση του Ταμιευτήρα περιλάμβανε επίσης οικοτουριστικές υποδομές, την κατασκευή του Κέντρου Πληροφόρησης στο Στεφανοβίκειο όπου σήμερα στεγάζεται ο Φορέας Διαχείρισης της Κάρλας και τέλος το Μουσείο Λημναίου Πολιτισμού και Φυσικής Ιστορίας στα Κανάλια.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου