ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Σε Κανάλια και Κερασιά κλιμάκιο του ΚΙΝ.ΑΛ.

σε-κανάλια-και-κερασιά-κλιμάκιο-του-κι-796520

Κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής Μαγνησίας, με επικεφαλής τον βουλευτή Λάρισας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Μπαργιώτα Κων/νο, επισκέφτηκε τις περιοχές του Δήμου Ρ. Φεραίου που επλήγησαν από τις πρόσφατες ισχυρές βροχοπτώσεις και συγκεκριμένα τις περιοχές της Κερασιάς και των Καναλιών.

Στο κλιμάκιο συμμετείχαν επίσης το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Κουτσούκος Δημήτρης, η Γραμματέας της Ν.Ε Μαγνησίας Τσιώμου Φούλη, το μέλος της Ν.Ε Λουφόπουλος Δημήτρης, ο Γραμματέας της Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ Σακόπουλος Ιωάννης και τα μέλη της Τ.Ο του Δήμου Ρ. Φεραίου Παπαϊωάνου Σταματία, Στεργίου Γρηγόρης.

Στη διάρκεια της επίσκεψης τα μέλη του ΚΙΝ.ΑΛ. είχαν συνάντηση με τον αντιδήμαρχο Ρ. Φεραίου, Ιωάννη Παπαϊωάνου και τους προέδρους των τοπικών συμβουλίων Κερασιάς και Καναλιών, Χασιώτη Κερασία και Μπεφάνη Κλεάνθη αντίστοιχα, καθώς και με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρ. Φεραίου Παπαϊωάνου Τριαντάφυλλο.

Το κλιμάκιο κατά την περιοδεία σε Κανάλια και Κερασιά διαπίστωσε τις πραγματικά μεγάλες ζημιές στις υποδομές και στις δύο περιοχές και στη συνέχεια μετέβη στο Δημαρχείο στο Βελεστίνο, όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Δημήτρη Νασίκα, ο οποίος τους ενημέρωσε για τις ζημιές που καταγράφηκαν, καθώς και για τις ενέργειες που δρομολογήθηκαν. Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε το κλιμάκιο για το ενδιαφέρον και τη στήριξή του, ενώ ο κ. Μπαργιώτας εξέφρασε την συμπαράσταση του Κινήματος Αλλαγής προς τον Δήμαρχο και, όπως είπε, είναι στη διάθεση του, τόσο ο ίδιος όσο και το Κίνημα Αλλαγής για όποια βοήθεια χρειαστεί και δεσμεύτηκε ότι θα μεταφέρει στην Αθήνα την κατάσταση και θα είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον Δήμο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου