Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ στις πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές του Δήμου Ρ.Φεραίου

Τελευταία ενημέρωση: 2018-07-02, 12:47:25
Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ στις πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές του Δήμου Ρ.Φεραίου

Το απόγευμα της Κυριακής πραγματοποίησαν περιοδεία στην Κερασιά και τα Κανάλια, περιοχές που επλήγησαν από την πρόσφατη κακοκαιρία, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και Μάκης Μπαλλής και η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, συνοδευόμενοι από 7μελές κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος, στο οποίο συμμετείχαν ο συντονιστής Κώστας Βογιατζής και ο περιφερειακός σύμβουλος Μαγνησίας των «Δρόμων Ανατροπής» Γιώργος Σταμπουλής.

Τους υποδέχτηκε αντιπροσωπία του Δήμου Ρήγα Φεραίου, την οποία αποτελούσαν ο δήμαρχος Δημήτρης Νασίκας,  οι αντιδήμαρχοι Σταύρος Χατζής και Δημ. Παλληκάρης και οι πρόεδροι των τοπικών συμβουλίων Καναλίων Κλεάνθης Μπεφάνης και Κερασιάς Αντωνία Χασιώτη.

Επισκέφθηκαν τα σημεία που είχαν σημειωθεί οι μεγαλύτερες καταστροφές και συζήτησαν με τους αιρετούς και παρευρισκόμενους πολίτες θέματα σχετικά με την γρήγορη αποκατάσταση των πληγεισών περιοχών. Οι κάτοικοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την άμεση παρουσία των βουλευτών και του κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας, ενώ διατύπωσαν την  απορία τους για το γεγονός ότι ο δρόμος Καναλίων –Κερασιάς είχε επιδιορθωθεί μόλις  το 2009.

Οι βουλευτές και η υφυπουργός δεσμεύτηκαν ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια, ώστε  το μεσημέρι της Δευτέρας να λυθεί το πρόβλημα στα δίκτυα ηλεκτροφωτισμού και υδροδότησης.

Αύριο Τρίτη 3 Ιουλίου, στις 12 το μεσημέρι, θα γίνει συνάντηση της δημοτικής αρχής  Ρ. Φεραίου με την πολιτική ηγεσία του Υπ. Εσωτερικών.

Ο δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την παρουσία των βουλευτών και την βοήθεια που έχουν προσφέρει στον Δήμο του σε άλλες περιπτώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε όλη αυτή την περιοδεία, παραβρέθηκε αξιωματικός του στρατού, τεχνικά συνεργεία και μηχανήματα του οποίου, ασχολούνται με την αποκατάσταση των ζημιών μετά από εντολή του ΓΓΕΕΘΑ και του υπ. Εθνικής άμυνας.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
5
=