Απεβίωσε ο πρώην Δήμαρχος Βελεστίνου Κων/νος Κανάρης

Τελευταία ενημέρωση: 2018-05-16, 20:42:45
Απεβίωσε ο πρώην Δήμαρχος Βελεστίνου Κων/νος Κανάρης

Εφυγε σήμερα από την ζωή ο πρώην Δήμαρχος Βελεστίνου, Κωνσταντίνος Κανάρης, σε ηλικία 88 χρόνων.

Ο Κ. Κανάρης διετέλεσε επί 16 χρόνια Δήμαρχος Βελεστίνου και μετέπειτα Δήμαρχος του πρώην Δήμου Φερών, πριν δηλαδή την εφαρμογή του "Καλλικράτη".

Είχε δύο παιδιά, μία κόρη και έναν γιο και ευτύχησε να δει και πέντε εγγόνια.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Πέμπτη στις 3 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βελεστίνου.

Συλλυπητήρια δήλωση του Βουλευτή Μαγνησίας, Χρ. Μπουκώρου

Σε συλλυπητήρια δήλωσή του ο Βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ Χρήστος Μπουκώρος αναφέρει:

"Με αισθήματα βαθιάς λύπης πληροφορήθηκα την απώλεια του επί πολλά χρόνια Δημάρχου Βελεστίνου και στη συνέχεια Φερών Κωνσταντίνου Κανάρη. Ο εκλιπών υπήρξε ένας πραγματικός άρχοντας της αυτοδιοίκησης. Τιμήθηκε από τους συμπολίτες του όσο κανένας άλλος,  στην ιστορία του δήμου της γενέτειρας του εθνεγέρτη Ρήγα Φεραίου. Ο Κωνσταντίνος Κανάρης δίδαξε ήθος, προσφορά, ανιδιοτέλεια και ευγένεια. Από όποια θέση και αν υπηρέτησε τους συμπολίτες του είτε ως στέλεχος και διευθυντής του δήμου είτε ως Δήμαρχος, άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του. Θα θυμόμαστε πάντα,  ως μια από τις ιστορικές φυσιογνωμίες της τοπικής πολιτικής σκηνής, τον αείμνηστο Δήμαρχο Κωνσταντίνο Κανάρη.

Για εμένα προσωπικά υπήρξε ένας ειλικρινής φίλος και πολύτιμος σύμβουλος για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Εγκάρδια συλλυπητήρια στα παιδιά του και σε όλη την οικογένειά του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της φεραίας γης που θα τον αγκαλιάσει".

Σχόλια
Θλίψη κ Πόνος
Ένας υπέροχος άνθρωπος έφυγε από την ζωή μας. Υπηρέτησε για 50 ολόκληρα χρόνια (μισό αιώνα) το Βελεστίνο, ως Δημοτικό υπάλληλος και 16 χρόνια ως Δήμαρχος Βελεστίνου και μετέπειτα του Δήμου Φερών. Οραματιστής για τον τόπο του ,φίλος για τους κατοίκους του Δήμου ,εξυπηρετικός για όλους . Μεγάλα έργα και διαχρονικά μαρτυρούν το πείσμα του, την προσπάθεια ,τον μόχθο και την αγάπη του για το τόπο του . Τα έργα αυτά θα μαρτυρούν στο διάβα του χρόνου ,το πέρασμά σου από το Βελεστίνο και θα δηλώνουν την καθημερινή του παρουσία . Καλό ταξίδι αγαπητέ μας Δήμαρχε και αγαπητέ μας πρώην συνάδελφε ,στο Δήμο Βελεστίνου .
tsaprazis alexandros - 2018-05-16 21:25:04
Αποστολή σχολίου
3
+
3
=