Δωρεάν ίντερνετ σε δημόσιους χώρους του Δήμου Ρ. Φεραίου

Τελευταία ενημέρωση: 2018-04-16, 13:58:35
Δωρεάν ίντερνετ σε δημόσιους χώρους του Δήμου Ρ. Φεραίου

Σε χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Eνωσης εγγράφηκε ο Δήμος Ρήγα Φεραίου για τη δημιουργία δημόσιων σημείων δωρεάν ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο.

Το πρόγραμμα προσφέρει στους δήμους χρηματοδότηση για να εγκαταστήσουν σημεία wi-fi σε δημόσιους χώρους, όπως βιβλιοθήκες, μουσεία, δημόσια πάρκα και πλατείες. Ο κάθε δήμος επιλέγει τα κέντρα της τοπικής δημόσιας ζωής για τα οποία θα αγοραστεί και θα εγκατασταθεί ο αντίστοιχος εξοπλισμός.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αποσταλούν στους εγγεγραμμένους δήμους από το πρόγραμμα τα πρώτα κουπόνια χρηματοδότησης. Οι εγγραφές των δήμων που ενδιαφέρθηκαν ξεκίνησαν από τις 20 Μαρτίου 2018.

Ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, κ. Δημήτριος Νασίκας δήλωσε σχετικά: «Ο δήμος μας θα αξιοποιήσει την ευρωπαϊκή χρηματοδότηση εγκατάστασης εξοπλισμού ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο, ώστε πολλά σημεία του δήμου να έχουν δωρεάν διαδικτυακή προσβασιμότητα, προκειμένου να καλύπτονται καθημερινά οι ανάγκες συνδεσιμότητας. Ήδη, έχουμε υποβάλλει εγγραφή και αναμένουμε άμεσα την πρώτη πρόσκληση ένταξης μας. Η προσπάθειά μας για τη σύνδεση όλων των δημοτικών διαμερισμάτων είναι συνεχής και αποφέρει ουσιαστικά αποτελέσματα».

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
5
=