ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Ιντερνετ μέχρι τον Μάιο στο Αερινό

ιντερνετ-μέχρι-τον-μάιο-στο-αερινό-52587

Το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης μετά από σχετικό ερώτημα της Υφυπουργού Οικονομικών κ. Κατερίνας Παπανάτσιου για το πρόβλημα της παντελούς έλλειψης Internet στη περιοχή του Αερινού και της ύπαρξης ασταθούς σήματος Internet στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ρήγα Φεραίου, το οποίο συζητήθηκε κατά την επίσκεψη της Υφυπουργού στο Δήμο Ρήγα Φεραίου στις 27/1/2018, απάντησε τα εξής:

1) Αναφορικά με το χωριό Αερινό, το ζήτημα έχει διευθετηθεί από την αρμόδια υπηρεσία της Γενική Γραμματείας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΓΓΤΤ). Εκτιμάται ότι μέχρι και τα μέσα Μαΐου του 2018 ο ΟΤΕ θα έχει εγκαταστήσει στο χωριό σχετικό εξοπλισμό.

2) Αναφορικά με τις περιοχές του Δήμου Ρήγα Φεραίου που δεν διαθέτουν ευρυζωνική σύνδεση συντάσσεται από την αρμόδια υπηρεσία σχετικό αίτημα προς τον ΟΤΕ προκειμένου να συμβάλλει στην επίλυση του ως άνω ζητήματος.

Ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, κ. Δημήτρης Νασίκας τόνισε «Ευχαριστούμε θερμά την Υφυπουργό Οικονομικών κα. Κατερίνα Παπανάτσιου για την άμεση ικανοποίηση του αιτήματός μας και επεσήμανε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί και για τα υπόλοιπα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου μας, που δεν διαθέτουν ευρυζωνική σύνδεση».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου