Πέθανε ξαφνικά ο φαρμακοποιός Απόστολος Παπαγεωργίου

Τελευταία ενημέρωση: 2018-02-08, 11:24:10
Πέθανε ξαφνικά ο φαρμακοποιός Απόστολος Παπαγεωργίου

Εφυγε από την ζωή σήμερα τα ξημερώματα ο γνωστός φαρμακοποιός Απόστολος Παπαγεωργίου, σε ηλικία 65 ετών.

Ο Απόστολος Παπαγεωργίου, γνωστός και αγαπητός τόσο στο Βελεστίνο όπου διέμενε και διατηρούσε φαρμακείο επί 38 συναπτά έτη, όσο και στον Βόλο όπου είχε πολλούς φίλους.

Ο 65χρονος φαρμακοποιός χθες το απόγευμα αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο του Βόλου και εισήχθη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η κατάσταση της υγείας του αν και φαίνονταν ότι βελτιώνονταν, σήμερα τα ξημερώματα, δυστυχώς, εξέπνευσε.

Ο Απόστολος Παπαγεωργίου ήταν παντρεμένος με την συνταξιούχο εκπαιδευτικό Ντίνα Παπαστεργίου και πατέρας τριών παιδιών.

Η οικογένεια, οι συγγενείς, οι φίλοι και συνάδελφοί του θα τον αποχαιρετίσουν σήμερα Πέμπτη, στις 4.30 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Βελεστίνου, όπου θα τελεστεί η κηδεία του.

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Μαγνησίας

Ψήφισμα για τον θάνατο του Απόστολου Παπαγεωργίου εξέδωσε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Μαγνησίας στο οποίο αναφέρει:

"Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μαγνησίας, μετά την είδηση του θανάτου του συνάδελφου τους ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ συνεδρίασαν εκτάκτως και αποφάσισαν, 1}Να παραστούν στη νεκρώσιμη ακολουθία που θα γίνει  την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 16.30 στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στον Βελεστίνο, 2} να καταθέσουν στεφάνι στην μνήμη του, και 3}να καταθέσουν χρηματικό πόσο σε φιλανθρωπικό ίδρυμα".  

Ο Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Θεσσαλίας

Σε ψήφισμα που εξέδωσε ο Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Θεσσαλίας για τον θάνατο του Απόστολου Παπαγεωργίου, αναφέρει:

    "Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Θεσσαλίας,  μετά την είδηση του θανάτου του συνάδελφου τους και συνεταίρου ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, συνεδρίασαν εκτάκτως και αποφάσισαν, 1}Να παραστούν στην  νεκρώσιμη ακολουθία που θα γίνει την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 16.30 στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στον Βελεστίνο, 2} να καταθέσουν στεφάνι στην μνήμη του, και 3}να καταθέσουν χρηματικό πόσο σε φιλανθρωπικό ίδρυμα".  

Συλλυπητήρια του ΑΣ Ρήγας Φεραίος

Σε ανακοίνωση του ο ΑΣ Ρήγας Φεραίος τονίζει: "Το διοικητικό συμβούλιο του Αθλητικού Συλλόγου "ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ" εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια  του Απόστολου Παπαγεωργίου για τον ξαφνικό και άδικο χαμό του". 
 
Καλό ταξίδι, Απόστολε. 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του
Α.Σ. ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
3
=