Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Ρήγα Φεραίου

Τελευταία ενημέρωση: 2018-02-05, 16:08:08
Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Ρήγα Φεραίου

Με μεράκι, συνεργασία, όμορφες ιδέες, δημιουργικότητα, προσφορά και εθελοντισμό διοργανώνονται και φέτος οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Ρήγα Φεραίου με συμμετοχή δημοτών όλων των ηλικιών.

Ο δήμος περιμένει όλον τον κόσμο να επισκεφθεί, να συμμετάσχει και να διασκεδάσει με το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού, την Παρέλαση των Αρμάτων, το άναμμα της φωτιάς και τα Κούλουμα.

Ο αντιδήμαρχος, κ. Νίκος Πρίντζος ανέφερε σχετικά: «Περιμένουμε και φέτος τον κόσμο να επισκεφθεί και να λάβει μέρος στις αποκριάτικες εκδηλώσεις του δήμου μας, οι οποίες απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες. Ο εορτασμός της Αποκριάς αποτελεί παράδοση στον δήμο μας και σημαντικό κομμάτι του πολιτισμού του».

Το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων είναι το εξής: Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου έναρξη εκδηλώσεων, 20:30, με το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού - συγκέντρωση έμπροσθεν Δημαρχείου στο Βελεστίνο.

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, 11:30, παιδικό πάρτι μασκέ με κλόουν, παιχνίδια και πολλές εκπλήξεις στον Πεζόδρομο Βελεστίνου. Σε περίπτωση κακοκαιρίας η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Βελεστίνου. Ετήσιος αποκριάτικος χορός στο Βένετο, 20:00, αίθουσα Δημοτικού Σχολείου.

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, 12:30, κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού, Κεντρική Πλατεία Βελεστίνου. Παρέλαση Καρναβαλιστών υπό τους ήχους των Caracatu, ένα σύνολο Αφροβραζιλιάνικων κρουστών που κινούνται σε ρυθμούς Samba Reggae και Samba Afro, Πεζόδρομος Βελεστίνου, Ώρα 17:00.

Αναμμα φωτιάς έμπροσθεν Εκκλησίας Αγίου Βασιλείου από το Σύλλογο Μικρασιατών και Ποντίων Βελεστίνου, ώρα 21:00.

Αναμμα φωτιάς, Κεντρική Πλατεία Ριζομύλου, ώρα 20:00.

 Αναμμα φωτιάς στην Κεντρική Πλατεία Στεφανοβικείου, ώρα 20:00.

 Αναμμα φωτιάς στην Κεντρική Πλατεία Αγίου Γεωργίου, ώρα 20:00.

 Αναμμα φωτιάς στην Κεντρική Πλατεία Κερασιάς, ώρα 20:00.

 Αναμμα φωτιάς στην Κεντρική Πλατεία Χλόης, ώρα 20:00.

 Αναμμα φωτιάς στην Κεντρική Πλατεία Αερινού, ώρα 20:00.

 Αναμμα φωτιάς στην Κεντρική Πλατεία Μ. Περιβολακίου, ώρα 20:00.

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου, 11:00, Κούλουμα-σαρακοστιανά εδέσματα με τη συνοδεία ορχήστρας. Προπύλαια Σταδίου Βελεστίνου. Παρέλαση αρμάτων και καρναβαλιστών, Ριζόμυλος, ώρα 12:00. Κούλουμα στο Βένετο ώρα 11:00. Κούλουμα στο Κεραμίδι ώρα 11:00. Κούλουμα στα Κανάλια ώρα 11:00.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
5
=