ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Ρήγα Φεραίου

οι-αποκριάτικες-εκδηλώσεις-του-δήμου-129791

Με μεράκι, συνεργασία, όμορφες ιδέες, δημιουργικότητα, προσφορά και εθελοντισμό διοργανώνονται και φέτος οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Ρήγα Φεραίου με συμμετοχή δημοτών όλων των ηλικιών.

Ο δήμος περιμένει όλον τον κόσμο να επισκεφθεί, να συμμετάσχει και να διασκεδάσει με το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού, την Παρέλαση των Αρμάτων, το άναμμα της φωτιάς και τα Κούλουμα.

Ο αντιδήμαρχος, κ. Νίκος Πρίντζος ανέφερε σχετικά: «Περιμένουμε και φέτος τον κόσμο να επισκεφθεί και να λάβει μέρος στις αποκριάτικες εκδηλώσεις του δήμου μας, οι οποίες απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες. Ο εορτασμός της Αποκριάς αποτελεί παράδοση στον δήμο μας και σημαντικό κομμάτι του πολιτισμού του».

Το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων είναι το εξής: Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου έναρξη εκδηλώσεων, 20:30, με το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού – συγκέντρωση έμπροσθεν Δημαρχείου στο Βελεστίνο.

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, 11:30, παιδικό πάρτι μασκέ με κλόουν, παιχνίδια και πολλές εκπλήξεις στον Πεζόδρομο Βελεστίνου. Σε περίπτωση κακοκαιρίας η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Βελεστίνου. Ετήσιος αποκριάτικος χορός στο Βένετο, 20:00, αίθουσα Δημοτικού Σχολείου.

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, 12:30, κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού, Κεντρική Πλατεία Βελεστίνου. Παρέλαση Καρναβαλιστών υπό τους ήχους των Caracatu, ένα σύνολο Αφροβραζιλιάνικων κρουστών που κινούνται σε ρυθμούς Samba Reggae και Samba Afro, Πεζόδρομος Βελεστίνου, Ώρα 17:00.

Αναμμα φωτιάς έμπροσθεν Εκκλησίας Αγίου Βασιλείου από το Σύλλογο Μικρασιατών και Ποντίων Βελεστίνου, ώρα 21:00.

Αναμμα φωτιάς, Κεντρική Πλατεία Ριζομύλου, ώρα 20:00.

Αναμμα φωτιάς στην Κεντρική Πλατεία Στεφανοβικείου, ώρα 20:00.

Αναμμα φωτιάς στην Κεντρική Πλατεία Αγίου Γεωργίου, ώρα 20:00.

Αναμμα φωτιάς στην Κεντρική Πλατεία Κερασιάς, ώρα 20:00.

Αναμμα φωτιάς στην Κεντρική Πλατεία Χλόης, ώρα 20:00.

Αναμμα φωτιάς στην Κεντρική Πλατεία Αερινού, ώρα 20:00.

Αναμμα φωτιάς στην Κεντρική Πλατεία Μ. Περιβολακίου, ώρα 20:00.

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου, 11:00, Κούλουμα-σαρακοστιανά εδέσματα με τη συνοδεία ορχήστρας. Προπύλαια Σταδίου Βελεστίνου. Παρέλαση αρμάτων και καρναβαλιστών, Ριζόμυλος, ώρα 12:00. Κούλουμα στο Βένετο ώρα 11:00. Κούλουμα στο Κεραμίδι ώρα 11:00. Κούλουμα στα Κανάλια ώρα 11:00.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου