ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Ξεφάντωσαν οι νέοι του Βελεστίνου

ξεφάντωσαν-οι-νέοι-του-βελεστίνου-170692

«Πλημμύρισε» το Βελεστίνο την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου, λίγο πριν την εκπνοή του παλιού χρόνου, από κόσμο όλων των ηλικιών που παρευρέθηκαν στο χριστουγεννιάτικο πάρτι του Συλλόγου Νεολαίας Βελεστίνου «ΕΝΟΔΙΑ», στον χώρο του καταστήματος «ΑΛΚΗΣΤΙΣ» στον Πεζόδρομο του Βελεστίνου.

Με χώρο διαμορφωμένο κατάλληλα για τη βραδιά, με εορταστικό και χριστουγεννιάτικο στολισμό, η «ΕΝΟΔΙΑ» υποδέχθηκε τον κόσμο τόσο από την περιοχή του Δήμου Ρήγα Φεραίου, όσο και από την ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, με μέλη του Συλλόγου να εξυπηρετούν τους παρευρισκομένους, τον Αγιο Βασίλη να εμφανίζεται και να συμμετέχει στη διασκέδαση και τον μοναδικό Dj Κωνσταντίνο Πιλάτο, που για μία ακόμη χρονιά δημιούργησε ζωντάνια και κέφι με τις μουσικές του επιλογές, να πρωταγωνιστεί.

Το χριστουγεννιάτικο πάρτι της «ΕΝΟΔΙΑΣ» διοργανώθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά και έχει πλέον καθιερωθεί ως μια μεγάλη γιορτή του Συλλόγου, λίγο πριν τον ερχομό του νέου έτους.

Όσοι είχαν την τύχη να απολαύσουν τη συγκεκριμένη βραδιά, διασκέδασαν μέχρι τις πρωινές ώρες, ανανεώνοντας το ραντεβού για το πάρτι του 2018.

Ο Σύλλογος δραστηριοποιείται, σημειωτέον, από τον Μάιο του 2016 και έχει σημειώσει μία σειρά πολλαπλών και διαφορετικών εκδηλώσεων και δράσεων, εκτός από ψυχαγωγικό, με αθλητικό, ιστορικό, πολιτιστικό, εκπαιδευτικό, κοινωνικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Απευθύνεται, δε με τις δράσεις του σε όλες τις ηλικίες και κάθε διοργάνωση, αποτελεί πρόσκληση συμμετοχής, στην τοπική κοινωνία.

Υπογραμμίζεται, τέλος, ότι όσοι ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τις δραστηριότητες του Συλλόγου, μπορούν να αναζητήσουν την ηλεκτρονική σελίδα στο Facebook «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ-ΕΝΟΔΙΑ», που κοσμείται με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου