Εορταστικό άρωμα παντού στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

Τελευταία ενημέρωση: 2017-12-03, 10:22:45
Εορταστικό άρωμα παντού στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

Προ των πυλών βρίσκεται η διαδικασία φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου στις δημοτικές κοινότητες του Δήμου Ρήγα Φεραίου, με αφετηρία το άναμμα στα φώτα του δέντρου στον πεζόδρομο Βελεστίνου, που προγραμματίζεται την ερχόμενη Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, στις 18.30. Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τη Μουσική Σχολή του δήμου, διαγωνισμό γλυκού από τον Σύλλογο Γυναικών και το καλλιτεχνικό εργαστήρι του δήμου, και χριστουγεννιάτικο μπαζάρ από τοπικούς συλλόγους.

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, στις 18.00, στην κεντρική πλατεία Ριζομύλου, θα φωταγωγηθεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο με κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τη Φιλαρμονική του δήμου και τοπικούς συλλόγους.

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, στις 18.00, στην κεντρική πλατεία Στεφανοβικείου, θα φωταγωγηθεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο με κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τη Μουσική Σχολή του δήμου και τοπικούς συλλόγους και τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, 18.00, στην κεντρική πλατεία Καναλίων, θα ανάψουν τα φώτα του χριστουγεννιάτικου δέντρου μετά μουσικής.

Την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, στις 18.00, στην κεντρική πλατεία Αγίου Γεωργίου, φωταγωγείται το χριστουγεννιάτικο δέντρο, με παρουσίαση παραδοσιακών χορών από το Σύλλογο «Φίλοι νέων Αγ. Γεωργίου». Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, στις 18.00, φωταγωγείται το γιορτινό δέντρο στην πλατεία Αερινού, με πολλές εκπλήξεις, ενώ ανάλογες δράσεις περιβάλλουν τη γιορτινή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου, 18.00, στην κεντρική πλατεία Χλόης. Την ίδια μέρα, Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου, 19.00, στο Μικρό Περιβολάκι, στην κεντρική πλατεία, θα γίνει η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου με πολλές εκπλήξεις.

Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, 18.00, στην κεντρική πλατεία Περιβλέπτου, προγραμματίζεται φωταγώγηση χριστουγεννιάτικου δέντρου με πολλές εκπλήξεις, ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία Κερασιάς.

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, στις 17.30, στην κεντρική πλατεία Κεραμιδίου, προγραμματίζεται η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου με κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τη Μουσική Σχολή του δήμου.

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, στις 17.30, στην κεντρική πλατεία Κεραμιδίου, προγραμματίζεται φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου με κάλαντα και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τη Μουσική Σχολή του δήμου.

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, στις 18.30, στην κεντρική πλατεία Βενέτου, θα πραγματοποιηθεί η φωταγώγηση χριστουγεννιάτικου δέντρου με πολλές εκπλήξεις.

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, στις 18.00, στο Πνευματικό Κέντρο Βελεστίνου, θα πραγματοποιηθεί χριστουγεννιάτικη εκδήλωση κοινωνικής αλληλεγγύης, με χορούς και δρώμενα για τη ζωή, το χαμόγελο και την ελπίδα, από συλλόγους του δήμου.

Την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, στο Πνευματικό κέντρο Βελεστίνου, θα παρουσιαστεί στις 09.00 και στις 11.00 το πρωί, η παιδική χριστουγεννιάτικη παράσταση «Ο μολυβένιος στρατιώτης».

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, στις 17.00, θα γίνει προβολή παιδικής χριστουγεννιάτικης ταινίας στο Πνευματικό Κέντρο Βελεστίνου.

Την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου, στο Ριζόμυλο, θα αποδοθούν παραδοσιακά κάλαντα Χριστουγέννων από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Διάπλαση», ενώ την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου, 20.00, στο Πνευματικό Κέντρο Βελεστίνου, ο μάγος Magello παρουσιάζει την υπερπαραγωγή «Χριστουγεννιάτικη μαγεία» με δύο ώρες γεμάτες μαγικά νούμερα και κωμικά στοιχεία.

Την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου, 23.00, ο εορταστικός κύκλος κλείνει με το πάρτι του Συλλόγου νεολαίας Βελεστίνου «Ενοδία» στο κέντρο διασκέδασης «Αλκηστις», στον πεζόδρομο Βελεστίνου.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
5
=