ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Βραβεύτηκαν 150 μητέρες του Δήμου Ρήγα Φεραίου

βραβεύτηκαν-150-μητέρες-του-δήμου-ρήγα-φ-256520

Μήνυμα κατά της υπογεννητικότητας δόθηκε στην επετειακή εκδήλωση του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ρήγα Φεραίου, στη διάρκεια της οποίας βραβεύτηκαν 150 μητέρες της περιοχής, οι οποίες απέκτησαν παιδί στη διάρκεια της χρονιάς.

Η επετειακή εκδήλωση του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ρήγα Φεραίου με θέμα «Ενα υγιές παιδί», πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου και σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο υπεύθυνος του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ρήγα Φεραίου, δημοτικός Σύμβουλος κ. Σκρίμπας Ιωάννης, όπου στον λόγο του ανέφερε: «Μετά από ένα χρόνο λειτουργίας του ΚΕΠ Υγείας έχουμε να αναδείξουμε πλήθος δράσεων στο κομμάτι της πρόληψης υγείας. Σήμερα, τιμούμε τις μητέρες-γυναίκες του 2017 όπου με την γέννηση του παιδιού τους έστειλαν το δικό τους μήνυμα κατά της υπογεννητικότητας».

Στην συνέχεια το λόγο πήρε η επισκέπτρια υγείας του Κ.Υ. Βελεστίνου και πρόεδρος της Τ.Κ. Κερασιάς, κ. Χανιώτη Αντωνία, όπου αναφέρθηκε αναλυτικά στις δράσεις του ΚΕΠ Υγείας από την έναρξη λειτουργίας του έως και σήμερα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης, Γιώργος Καλτσογιάννης, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους της περιφέρειας, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Γεώργιος Κίτσιος και Δημήτρης Λουφόπουλος, εκπρόσωπος της πρώην υπουργού Μαρίνας Χρυσοβελώνη, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Χαράλαμπος Πάσχος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μιχάλης Κουσκουρίδας, Κώστας Παννομάτης, Αθανάσιος Μπατζιάκας, Μαργαρίτης Μπαρτζιάλης, Ευάγγελος Παρσάς, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αερινού Κώστας Μπλέτσας, οι πολιτευτές Σάκης Κοκκίνης και Ελενα Αντωνοπούλου και μέλη του σωματείου αναπήρων Ν. Μαγνησίας «Ιππόκαμπος». Επίσης, το παρών έδωσαν μέλη πολιτιστικών συλλόγων και φορέων του Δήμου Ρήγα Φεραίου, καθώς επίσης ο γενικός χειρουργός Κωνσταντίνος Μαραβέγιας.

Η ομιλία πραγματοποιήθηκε από τον Dr Αλέξανδρο Οικομομίδη μοριακό βιολόγο γενετιστή. Μετά το πέρας της εκδήλωσης δόθηκαν αναμνηστικά προϊόντα περιποίησης για τις μητέρες και τα μωρά από την κλινική Κωνσταντινόπουλου. Επίσης, θα δοθεί άμεσα ειδική κάρτα υγείας από το ΚΕΠ Υγείας με δωρεάν παιδιατρικές εξετάσεις για τις μητέρες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου