ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Με πτώση τζίρου κλείνουν οι εκπτώσεις

με-πτώση-τζίρου-κλείνουν-οι-εκπτώσεις-851206

Η εμπορική αγορά του Βελεστίνου εδώ και 1,5 μήνα περίπου παίρνει μικρές «οικονομικές ανάσες», καθώς παρά την κρίση οι καταναλωτές ανταποκρίθηκαν στις δελεαστικές τιμές των καταστημάτων στη διάρκεια των εκπτώσεων! Οι πωλήσεις ωστόσο την ίδια στιγμή σε σχέση με πέρυσι παρουσιάζουν πτώση.

Σε ικανοποιητικά επίπεδα κινήθηκε η αγοραστική κίνηση στην εμπορική αγορά του Βελεστίνου κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών εκπτώσεων. Οι καταστηματάρχες διαθέτουν πληθώρα εμπορευμάτων, στα οποία μάλιστα έχουν προχωρήσει σε ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά εκπτώσεων -να αναφερθεί ότι ξεκινάνε από 30% και σε μερικές περιπτώσεις αγγίζουν και το 70%.

Μάλιστα όσο περνούσαν οι μέρες και οδεύαμε προς το τέλος των εκπτώσεων οι έμποροι προχώρησαν σε ακόμα μεγαλύτερες εκπτώσεις, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που περιμένουν τις τελευταίες ημέρες για να ψωνίσουν, αν και υπάρχει η περίπτωση να έχει εξαντληθεί αυτό το προϊόν που θα επιθυμούν να αγοράσουν.

Μπορεί οι εκπτώσεις να μην άλλαξαν την εικόνα που επικρατούσε στην εμπορική αγορά του Βελεστίνου με την κίνηση να είναι πεσμένη και τους καταστηματάρχες πολλές φορές να έχουν μηδενικά ταμεία, ωστόσο σημείωσαν και πτώση σε σχέση με την περσινή κίνηση. Άλλωστε σε σχέση με την κατάσταση που επικρατούσε στα καταστήματα το προηγούμενο χρονικό διάστημα οι έμποροι δηλώνουν ικανοποιημένοι.

Βέβαια ναι μεν παρατηρείται κίνηση στην αγορά σε σχέση με την εικόνα που καταγραφόταν το προηγούμενο χρονικό διάστημα, ωστόσο συγκρινόμενη η κίνηση με πέρυσι υπάρχει πτώση πωλήσεων, ενώ έγινε και μια «κοιλιά» με την απεργία των ιδιοκτητών φορτηγών δημοσίας χρήσης.

Πάντως μπορεί να τελειώνουν οι εκπτώσεις την Τρίτη, αλλά οι καταστηματάρχες συνεχίζουν με προσφορές. Πιο συγκεκριμένα για λίγο χρονικό διάστημα μετά και το τέλος των εκπτώσεων στα εμπορικά καταστήματα θα γίνονται προσφορές και οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν ότι επιθυμούν σε ακόμα πιο δελεαστικές τιμές ακόμα και από αυτές των εκπτώσεων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου