ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Δωρεές «ζωής» από την ΕΒΟΛ στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου

δωρεές-ζωής-από-την-εβολ-στο-κέντρο-υ-475654

Ένα υπερσύγχρονο ασθενοφόρο παρέδωσε σήμερα η Ενωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Βόλου -ΕΒΟΛ στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου, ενώ παράλληλα όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού, Νικήτας Πρίντζος, η Ενωση θα αναλάβει και την κάλυψη της μισθοδοσίας ενός οδηγού για έναν χρόνο.

Η εκδήλωση παράδοσης –παραλαβής έγινε στις εγκαταστάσεις της τοπικής γαλακτοβιομηχανίας παρουσία του διοικητή της 5ης ΥΠΕ Νέστορα Αντωνίου, του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κων. Αγοραστού, του δημάρχου Ρήγα Φεραίου Δημ. Νασίκα, του Διοικητή του Νοσοκομείου Βόλου Μ. Δραμητινού, της αντιπεριφερειάρχη Δ. Κολυνδρίνη και πολλών εργαζομένων, αγροτών και κτηνοτρόφων.

Ειδικότερα, όπως είπε ο κ. Πρίντζος, από τη Διοίκηση της ΕΑΣ κρίθηκε πως για να μπορεί να αξιοποιηθεί το ασθενοφόρο, το οποίο έχει ανάγκη το Κέντρο Υγείας, θα πρέπει να καλυφθεί και η μισθοδοσία του οδηγού από την Ενωση για ένα χρόνο και κάλεσε τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ Νεστ. Αντωνίου, να προχωρήσει στη διερεύνηση του νομικού πλαισίου για να γίνει η πρόσληψή του, κάτι για το οποίο ο κ. Αντωνίου εμφανίστηκε θετικός.

Επίσης ανακοινώθηκε ότι σε περίπου 20 μέρες θα παραδοθεί από την ΕΒΟΛ και το δεύτερο ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Βόλου.

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός, η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας-Β. Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημ. Νασίκας και ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας Νεστ. Αντωνίου εξήραν το έργο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου, των συνεταιριστών και του προέδρου της οργάνωσης Νικ. Πρίντζου υπογραμμίζοντας ότι η ΕΒΟΛ αποτελεί πρότυπο συνεταιριστικής οργάνωσης που εκτός από τον αναπτυξιακό της ρόλο, διακρίνεται για την κοινωνική της συνεισφορά όχι μόνο στους αγρότες και τους κτηνοτρόφους αλλά και προς το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου