ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Παραδίδεται το ασθενοφόρο στο Κ.Υ. Βελεστίνου, δωρεά της ΕΒΟΛ

παραδίδεται-το-ασθενοφόρο-στο-κ-υ-βελε-477487

Την απόφασή της για παράδοση δύο ασθενοφόρων τόσο στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου όσο και στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου υλοποιεί η ΕΑΣ ΒΟΛΟΥ-ΕΒΟΛ.

Πιο συγκεκριμένα ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου – ΕΒΟΛ Κος Νικήτας Πρίντζος κάνει γνωστό ότι αύριο Παρασκευή 05/05/2017 και ώρα 12:30μ.μ. στις εγκαταστάσεις της βιομηχανίας ΕΒΟΛ θα γίνει η παράδοση του πρώτου ασθενοφόρου, πλήρως εξοπλισμένου, στο Κ.Υ. Βελεστίνου του Δήμου Ρήγα Φεραίου για κάλυψη των άμεσων αναγκών του.

Στην τελετή παράδοσης θα παραστούν ο Περιφερειάρχης κ. Κων. Αγοραστός, η Αντιπεριφερειάρχης κ. Θ. Κολυνδρίνη, ο Δήμαρχος του Δήμου Ρήγα Φεραίου κ. Δ. Νασίκας, οι Πρόεδροι των τοπικών Διαμερισμάτων του Δήμου Ρήγα Φεραίου, ο Διοικητής της Ε’ Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Ν. Αντωνίου, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου κ. Μ.Δραμητινός, ο Πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου Νοσοκομείου Βόλου κ.Αθ. Λιούπης, η Υπεύθυνη Επιστημονικής Λειτουργίας του Κ.Υ. Βελεστίνου κα Σαρηγιάννη και ο πρώην Δήμαρχος Δήμου Ρήγα Φεραίου κ. Κων. Κανάρης.

Η παράδοση του δεύτερου ασθενοφόρου στο Νοσοκομείο Βόλου μετά την ολοκλήρωση διαδικαστικών θεμάτων (εκτελωνισμός, αριθμός κυκλοφορίας, κλπ) θα γίνει το αργότερο εντός των δύο προσεχών εβδομάδων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αξία των δύο καινούριων και πλήρως εξοπλισμένων ασθενοφόρων ανήλθε στο ποσό των 120.000 ευρώ, ποσό το οποίο έχει καλυφθεί από την ΕΑΣ ΒΟΛΟΥ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου