Παραδίδεται το ασθενοφόρο στο Κ.Υ. Βελεστίνου, δωρεά της ΕΒΟΛ

Τελευταία ενημέρωση: 2017-05-04, 16:06:09
Παραδίδεται το ασθενοφόρο στο Κ.Υ. Βελεστίνου, δωρεά της ΕΒΟΛ

Την απόφασή της για παράδοση δύο ασθενοφόρων τόσο στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου όσο και στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου υλοποιεί η ΕΑΣ ΒΟΛΟΥ-ΕΒΟΛ.

Πιο συγκεκριμένα ο Πρόεδρος του Αγροτικού  Συνεταιρισμού  Βόλου – ΕΒΟΛ  Κος  Νικήτας Πρίντζος κάνει γνωστό ότι αύριο Παρασκευή 05/05/2017 και ώρα 12:30μ.μ. στις εγκαταστάσεις της βιομηχανίας ΕΒΟΛ θα γίνει η παράδοση του πρώτου ασθενοφόρου, πλήρως εξοπλισμένου, στο Κ.Υ. Βελεστίνου του Δήμου Ρήγα Φεραίου για κάλυψη των άμεσων αναγκών του.

Στην τελετή παράδοσης θα παραστούν ο Περιφερειάρχης κ. Κων. Αγοραστός, η Αντιπεριφερειάρχης κ. Θ. Κολυνδρίνη, ο Δήμαρχος του Δήμου Ρήγα Φεραίου κ. Δ. Νασίκας, οι Πρόεδροι των τοπικών Διαμερισμάτων του Δήμου Ρήγα Φεραίου, ο Διοικητής της Ε’ Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Ν. Αντωνίου, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου κ. Μ.Δραμητινός, ο Πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου Νοσοκομείου Βόλου κ.Αθ. Λιούπης, η Υπεύθυνη Επιστημονικής Λειτουργίας του Κ.Υ. Βελεστίνου κα Σαρηγιάννη και ο πρώην Δήμαρχος Δήμου Ρήγα Φεραίου κ. Κων. Κανάρης.

Η παράδοση του δεύτερου ασθενοφόρου στο Νοσοκομείο Βόλου μετά την ολοκλήρωση διαδικαστικών θεμάτων (εκτελωνισμός, αριθμός κυκλοφορίας, κλπ) θα γίνει το αργότερο εντός των δύο προσεχών εβδομάδων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αξία των δύο καινούριων και πλήρως εξοπλισμένων ασθενοφόρων ανήλθε στο ποσό των 120.000 ευρώ, ποσό το οποίο έχει καλυφθεί από την ΕΑΣ ΒΟΛΟΥ.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
4
=