ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Κριτική από τη μείζονα αντιπολίτευση Ρήγα Φεραίου

κριτική-από-τη-μείζονα-αντιπολίτευση-608986

Για «σημάδια κόπωσης και αδιαφορίας της δημοτικής αρχής» κάνει λόγο ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ρήγα Φεραίου, Χαράλαμπος Πάσχος, σε γραπτή ανακοίνωση που εξέδωσε.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πάσχος κατηγορεί τη δημοτική αρχή για «αδυναμία διαχείρισης ακόμη και της καθημερινότητας», τονίζοντας παράλληλα ότι «ο ερχομός του 2017, κανονικά θα έπρεπε να είναι αφετηρία πολλών προσδοκιών για τους δημότες του δήμου μας, όπως αποτελεί για τους πολίτες όλων των άλλων δήμων, όσον αφορά τα αναπτυξιακά έργα που προγραμματίζονται να γίνουν σε κάθε διαμέρισμα».

Αναφερόμενος στο τεχνικό πρόγραμμα το οποίο έθεσε προς ψήφιση η δημοτική αρχή στο δημοτικό συμβούλιο, ο ίδιος αναφέρει ότι « περιλαμβάνει προτεινόμενα έργα 165.000 ευρώ για όλο τον δήμο!».

«Για την έδρα του δήμου, το Βελεστίνο συν τα 13 χωριά που συμπεριλαμβάνονται (Βένετο, Κεραμίδι, Κανάλια, Κερασιά, Στεφανοβίκειο, Ριζόμυλο, Χλόη, Αγ. Γεώργιο, Αερινό, Αγ. Δημήτριο, Περίβλεπτο, Κοκκίνα και Ελευθεροχώρι) αναλογούν περίπου 12.000 ευρώ για έργα στο καθένα, για όλο το χρόνο!!! Αν αυτά δεν είναι σημάδια κόπωσης και αδιαφορίας της δημοτικής αρχής τότε τι άλλο μπορεί να είναι; Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι προηγούμενες δημοτικές αρχές του δήμου Ρ.Φεραίου αλλά και των πρώην δήμων Φερών και Κάρλας υλοποιούσαν Τεχνικά Προγράμματα της τάξεως των 10.000.000 ευρώ! Οι συγκρίσεις περιττές», όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του κ. Πάσχου.

Παράλληλα, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας υποστηρίζει ότι: «Έχουν περάσει πάνω από δυο χρόνια από την τελευταία φορά που οι πολίτες του δήμου είδαν τη μηχανοκίνητη σκούπα να καθαρίζει τους δρόμους. Το εσωτερικό οδικό δίκτυο ταλαιπωρεί καθημερινά τους οδηγούς που κινούνται σ αυτό, αφού δεν έχει γίνει καμία σοβαρή αποκατάσταση των υφιστάμενων ζημιών. Η κατάσταση των κάδων σκουπιδιών είναι στην πλειοψηφία τους σε οικτρή κατάσταση και η εμφάνιση των πλατειών σε κάθε διαμέρισμα απογοητευτική».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου