ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ρ. Φεραίου, ο Νίκος Πρίντζος

νέος-πρόεδρος-του-δημοτικού-συμβουλί-699330

Ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Νίκος Πρίντζος προτείνεται για τη θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ρήγα Φεραίου, από τη δημοτική αρχή, προκειμένου να παραλάβει τη σκυτάλη από τον παραιτηθέντα Γιάννη Σκρίμπα.

Ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Νασίκας κοινοποίησε την πρότασή του στα μέλη της ομάδας πλειοψηφίας, στη διάρκεια της προχθεσινής συνάντησης και θα τεθεί προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ρήγα Φεραίου, το οποίο θα συνεδριάσει αύριο Κυριακή 2 Οκτωβρίου, στη 1 το μεσημέρι, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης, την εκλογή του νέου προέδρου.

Ο κ. Πρίντζος, εργαζόμενος στην ΕΒΟΛ, διετέλεσε αντιδήμαρχος πολιτισμού, επί των ημερών του π. δημάρχου Κωνσταντίνου Κανάρη, ενώ στη συνέχεια έθεσε υποψηφιότητα δύο φορές με το συνδυασμό του νυν δημάρχου, Δημήτρη Νασίκα, με τον οποίο εξελέγη δημοτικός σύμβουλος στις τελευταίες δημοτικές εκλογές.

Απευθυνόμενος στα μέλη της ομάδας πλειοψηφίας, ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο προτεινόμενος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ρήγα Φεραίου, έχει μακρά εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση. Παράλληλα, ευχαρίστησε δημόσια τον απερχόμενο πρόεδρο, Γιάννη Σκρίμπα, ενώ τόνισε ότι η συνεργασία μαζί του θα συνεχιστεί, καθώς θα είναι υπεύθυνος στους τομείς του ΚΕΠ Υγείας και της εναλλακτικής ανακύκλωσης του δήμου Ρήγα Φεραίου.

Ο προτεινόμενος για τη θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ρήγα Φεραίου, Νίκος Πρίντζος, εξέφρασε τις ευχαριστίες του στο δήμαρχο Ρήγα Φεραίου «για την εμπιστοσύνη του», ενώ παράλληλα τόνισε ότι διακατέχεται «από αίσθημα ευθύνης».

Ο κ. Πρίντζος τόνισε: «Θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στις υποχρεώσεις και το ρόλο που μου ανατίθεται και θα κριθώ στο τέλος της θητείας μου». Παράλληλα ο ίδιος, κατέστησε σαφές ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου «να είμαι αντικειμενικός με όλους, δίνοντας ίσες ευκαιρίες σε όλους, με αξιοκρατία και δικαιοσύνη και αυτό θα προσπαθήσω να κάνω πράξη στο Δημοτικό Συμβούλιο».

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου