ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Κανάλια: Ο τσαντάκιας έκρυψε τη «λεία» σε θάμνο

κανάλια-ο-τσαντάκιας-έκρυψε-τη-λεία-73950

Το Αστυνομικό Τμήμα Βελεστίνου εντόπισε τον τσαντάκια που χτύπησε στα Κανάλια

Δεκαεννιάχρονος Αλβανός κρύβεται πίσω από την αρπαγή τσάντας με εισπράξεις πρακτορείου ΠΡΟΠΟ προχθές το βράδυ από 71χρονη κάτοικο Καναλίων, μητέρα του ιδιοκτήτη του πρακτορείου.

Το Αστυνομικό Τμήμα Βελεστίνου, το οποίο προχθές το βράδυ εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και σύλληψη των δραστών, εξιχνίασε χθες την υπόθεση.

Με την πρόοδο των ερευνών όχι μόνο έφτασε στα ίχνη του δράστη, αλλά αναζήτησε και βρήκε τελικά σε θάμνο επιμελώς κρυμμένα τα 1.230 ευρώ που περιείχε η τσάντα, την κουκούλα που χρησιμοποίησε ο δράστης, κομμάτι υφάσματος από μανίκι και ένα γάντι.

Σε καλύβι όπου μένει ο δράστης στα Κανάλια βρήκε και κατάσχεσε ένα κομμάτι ρούχου που ταιριάζει με αυτό που εντοπίστηκε στο θάμνο. Ωστόσο, ο 19χρονος δεν κατέστη έως και χθες αργά το βράδυ εφικτό να συλληφθεί, καθώς προφανώς φοβούμενος επικείμενη σύλληψή του απομακρύνθηκε από την περιοχή.

Εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή. Όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο 19χρονος κάλυψε το πρόσωπό του με κουκούλα full face και έστησε καρτέρι στην 71χρονη λίγα μέτρα παρακάτω από το προποτζίδικο, ενώ εκείνη κατευθυνόταν για το σπίτι της με τις εισπράξεις της ημέρας.

Ο δράστης άρπαξε την τσάντα και απομακρύνθηκε πεζός, όμως οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βελεστίνου κινητοποιήθηκαν άμεσα με περιπολικό και ξεκίνησαν τις έρευνες, καθώς οι κάτοικοι της περιοχής που αναστατώθηκαν από τις φωνές της πανικοβλημένης γυναίκας, βγήκαν αμέσως έξω από τα σπίτια τους για να δουν τι συμβαίνει.

Η τσάντα εκτός από τα χρήματα περιείχε και 160 τεμάχια σκρατς, τα οποία δεν εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια των ερευνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, προχθές το βράδυ έγιναν δύο προσαγωγές υπόπτων. Η προανάκριση συνεχίζεται.

Να επισημανθεί ότι ευτυχώς η ηλικιωμένη γυναίκα πέρα από το σοκ που υπέστη είναι καλά στην υγεία της.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου