ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Αίτημα δημοτικού ασθενοφόρου

αίτημα-δημοτικού-ασθενοφόρου-223053

Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας υπογραμμίζει την αναγκαιότητά του

Το θέμα της δυσλειτουργίας του Κέντρου Υγείας Βελεστίνου επισημαίνει με ανακοίνωσή του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Ρήγα Φεραίου Χαράλαμπος Πάσχος, τονίζοντας παράλληλα την ανάγκη ενίσχυσης της περιοχής με δημοτικό ασθενοφόρο.

Στην ανακοίνωσή του, ο κ. Πάσχος, ζητάει από τη δημοτική αρχή «να επαναφέρει άμεσα το θέμα της δυσλειτουργίας του Κ.Υ. Βελεστίνου με αιχμή του δόρατος την άμεση ύπαρξη ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ με έδρα το Κ.Υ. Βελεστίνου».

Παράλληλα προτείνεται από τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης «συμβολική κατάληψη, σε συνεννόηση με την κοινωνία και τη νεολαία του τόπου μας, ώστε να ταρακουνηθούν οι υπεύθυνοι. Παράλληλα δηλώνουμε ότι θα αναλάβουμε πρωτοβουλίες, ώστε μέσω ευαισθητοποίησης των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας αλλά και συνδημοτών μας που έχουν την δυνατότητα, να έχουμε έτοιμη πρόταση απόκτησης δημοτικού ασθενοφόρου, πλήρως εξοπλισμένου που θα έχει έδρα μόνιμα στο Κ.Υ. Βελεστίνου». Παράλληλα στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται προς όλες τις πλευρές ότι «το συγκεκριμένο θέμα δεν προσφέρεται για αντιπαράθεση και γι αυτό το λόγο δεν θα ανεβάσουμε τους τόνους. Αντ’ αυτού προσφερόμαστε να συμμετέχουμε δυναμικά σε οποιαδήποτε μορφής κινητοποίηση αποφασισθεί από το Δ.Σ. καθώς επίσης βάζουμε εξ αρχής στο τραπέζι το εναλλακτικό σενάριο της απόκτησης δημοτικού ασθενοφόρου και ζητούμε από την δημοτική αρχή να προστρέξει στην πρόταση αυτή».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου