Ορίστηκε ο νέος αντιδήμαρχος στο δήμο Ρήγα Φεραίου

Τελευταία ενημέρωση: 2015-09-29, 11:42:35
Ο νέος αντιδήμαρχος Γιάννης Κορώνας
Ορίστηκε ο νέος αντιδήμαρχος στο δήμο Ρήγα Φεραίου

Ο δημοτικός σύμβουλος Ιωάννης Κορώνας αρμόδιος για τους τομείς Περιβάλλοντος, Καθαριότητας, Πρασίνου, Ηλεκτροφωτισμού και Συγκοινωνιών

Ο δημοτικός σύμβουλος Ιωάννης Κορώνας αναλαμβάνει καθήκοντα αντιδημάρχου Περιβάλλοντος, Καθαριότητας, Πρασίνου, Ηλεκτροφωτισμού και Συγκοινωνιών στο δήμο Ρήγα Φεραίου, μετά τη διαγραφή του δημοτικού συμβούλου, πρώην αντιδημάρχου Ευάγγελου Παρσά από την παράταξη της πλειοψηφίας.

Με απόφαση του δημάρχου Ρήγα Φεραίου Δημήτρη Νασίκα, ορίζεται νέος Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας, Πρασίνου, Ηλεκτροφωτισμού και Συγκοινωνιών ο κ. Κορώνας, η θητεία του οποίου ξεκίνησε προχθές, 28 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει έως τις 28 Φεβρουαρίου του 2017, με τις παρακάτω αρμοδιότητες:

Την εποπτεία και ευθύνη της Καθαριότητας, του Περιβάλλοντος, η οποία περικλείει την ευθύνη της καθαριότητας όλων των κοινόχρηστων χώρων της εδαφικής περιφέρειας του δήμου, της αποκομιδής και διαχείρισης των αποβλήτων, και της οργάνωσης και διάθεσης των μέσων και του ανθρώπινου δυναμικού που απαιτούνται κάθε φορά σε κεντρικό επίπεδο. Την επίβλεψη μελετών και έργων προστασίας περιβάλλοντος, Πρασίνου.

Την ευθύνη του τομέα Ανάπτυξης, Οικολογίας, Ενέργειας και εναλλακτικών μορφών ενέργειας, έρευνας και τεχνολογίας. Την ευθύνη των δασών, δημοτικών και κοινοτικών καλλιεργητικών εκτάσεων και βοσκοτόπων, προστασία και διαχείριση των υδάτινων πόρων, τις δράσεις για τα αδέσποτα ζώα, την εποπτεία και ευθύνη των κοιμητηρίων, την υπογραφή εγγράφων των τομέων των αρμοδιοτήτων του.

Την εποπτεία του προσωπικού του δήμου που αντιστοιχεί στα τμήματα αρμοδιότητάς του και την αρμοδιότητα να διεκπεραιώνει ειδικά θέματα που θα ανατίθενται σ’ αυτόν εκ μέρους του δημάρχου.

Στο πεδίο των αρμοδιοτήτων του είναι παράλληλα η εποπτεία και ευθύνη της Υπηρεσίας Ηλεκτροφωτισμού, μελέτη και έργα συντήρησης, επισκευής και βελτίωσης του δικτύου ηλεκτροφωτισμού των οδών και γενικά των υπαίθριων χώρων του δήμου.

Επίσης η εγκατάσταση πληροφοριακών πινακίδων, εκτέλεση εργασιών σήμανσης και διαγράμμισης οδών και τη συνεργασία με τους προέδρους των τοπικών και δημοτικών κοινοτήτων και τους εκπροσώπους των τοπικών κοινοτήτων για την επίλυση των προβλημάτων τους.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
2
=