ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Εναρξη σχολικής χρονιάς

εναρξη-σχολικής-χρονιάς-329040

Ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου στον αγιασμό των σχολείων

Με τους καθιερωμένους αγιασμούς που τελέστηκαν σε όλα τα σχολεία του Δήμου Ρήγα Φεραίου, ξεκίνησε η φετινή σχολική χρονιά.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Νασίκας συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Εργων Δημήτριο Παλληκάρη, τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Ιωάννη Σκρίμπα και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Βελεστίνου Γεώργιο Παπατόλια, παρακολούθησαν την τελετή αγιασμού στο Γυμνάσιο και Λύκειο Βελεστίνου.

Επίσης παρευρέθηκε στην τελετή του αγιασμού που πραγματοποιήθηκε στο Γυμνάσιο Στεφανοβικείου, συνοδευόμενος από την Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. Βασιλική Παπανικολάου – Χατζοπούλου και τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΡΦ Αθανάσιο Βλάχο.

Στο χαιρετισμό του, ο κ. Νασίκας αναφέρθηκε στα εμπόδια της φετινής χρονιάς, λόγω της οικονομικής συγκυρίας, στην ανάγκη αγαστής συνεργασίας όλων των φορέων, συλλόγων και πολιτών και τόνισε ότι: «όλοι εμείς οι μεγαλύτεροι πρέπει να βρούμε τον τρόπο, τις δράσεις και το σθένος για να αποδείξουμε στη νέα γενιά, ότι μπορούμε να αγωνιστούμε για το συλλογικό, μπορούμε να παλέψουμε για το μέλλον και να προσφέρουμε στην κοινωνία ανιδιοτελώς».

Στο ίδιο πλαίσιο, εξέφρασε την πεποίθηση ότι η εκπαιδευτική κοινότητα θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό, συμβάλλοντας εμπράκτως στην επίτευξη του αντικειμενικού στόχου για ολοκληρωμένη μόρφωση και γνώση, τονίζοντας, επί της ουσίας, ότι και οι γονείς, με τη σειρά τους, οφείλουν να στέκονται δίπλα στους μαθητές, αρωγοί και συμπαραστάτες. Η Δημοτική Αρχή εκπροσωπήθηκε στα σχολεία του Δήμου, από τους Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου