ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Επίλυση των προβλημάτων του Βένετου

επίλυση-των-προβλημάτων-του-βένετου-500638

Ζητά από τη δημοτική αρχή Ρήγα Φεραίου η μείζονα μειοψηφία

Την άμεση λύση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το Βένετο ζητά από τη δημοτική αρχή Ρήγα Φεραίου ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Χαράλαμπος Πάσχος, ο οποίος κάνει λόγο για «πλήρη εγκατάλειψη του οικισμού».

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Πάσχος, χαρακτηρίζει «απελπιστικό» το θέαμα και προσθέτει ότι «είναι εγκαταλελειμμένος στην τύχη του ένας οικισμός, ένα φυσικό στολίδι στην πλαγιά του Βορειανατολικού Αιγαίου».

Στην ίδια ανακοίνωση, ο κ. Πάσχος κάνει λόγο για «απαράδεκτη κατάσταση των δεξαμενών υδρομάστευσης, όπου δεν υπάρχει ούτε καν λουκέτο στις καταπακτές επί ένα χρόνο περίπου». Παράλληλα υπογραμμίζει ότι δεν γίνεται χλωρίωση, ενώ προσθέτει ότι «το Βένετο, τους περισσότερους μήνες του χρόνου, χρησιμοποιεί αυτό το πηγαίο νερό που παρεμπιπτόντως η δημοτική αρχή φρόντισε να χαρατσώσει δεόντως με τις τελευταίες αυξήσεις της ΔΕΥΑΡΦ».

Επιπροσθέτως, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας αναφέρει, στην ίδια ανακοίνωση ότι «οι δρόμοι που οδηγούν στις παραλίες Κουλούρι και Πετρομέλισσο είναι στην κυριολεξία κατεστραμμένοι από τις χειμωνιάτικες μπόρες», ενώ τονίζει ότι «σε συζήτηση που είχαμε με κατοίκους του χωριού, ζήσαμε από κοντά την αγανάκτησή τους για την ανυπαρξία της δημοτικής αρχής ακόμη και στα πιο βασικά όπως την κοπή των χόρτων».

Η αντιπροσωπεία της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ρ. Φεραίου, αποτελούμενη από τον επικεφαλής κ. Χαράλαμπο Πάσχο, τους δημ. συμβούλους κ.κ. Κουντούρη, Κουσκουρίδα, Μπατζιάκα, Μπαρτζιάλη, Πανομμάτη, τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Κεραμιδίου, κ. Κατσίμπαλη, τους υποψηφίους των τελευταίων εκλογών, κ. Μπατακόγια και κ. Μαυροκέφαλο, επισκέφθηκε προχθές Κυριακή 24 Μαΐου το Βένετο και ξεναγήθηκε από τον τοπικό σύμβουλο κ. Γαλάτο.

Ο κ. Πάσχος σημειώνει, τέλος, ότι υπάρχει πλούσιο οπτικό υλικό στη διάθεση της δημοτικής αρχής «ώστε να βοηθήσουμε, όπως σημειώνει χαρακτηριστικά, στην άμεση λύση των προβλημάτων που καταγράψαμε χωρίς να χάνεται πολύτιμος χρόνος από την πλευρά τους για εκ νέου καταγραφή».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου