ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

4ο Αντάμωμα Κερασιωτών

4ο-αντάμωμα-κερασιωτών-180942

Το Σάββατο 2 Αυγούστου

Το 4ο Αντάμωμα Κερασιωτών και τον ετήσιο χορό, διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κερασιάς και ο Αετός υπό την αιγίδα του Δήμου Ρήγα Φεραίου το Σάββατο 2 Αυγούστου και ώρα 21.00 στην πλατεία της Κερασιάς.

Η εκδήλωση θα γίνει υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής και θα διασκεδάσει τον κόσμο που θα γεμίσει την καταπράσινη πλατεία μέχρι το πρωί, όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν πλούσια δώρα από τη λαχειοφόρο.

Επίσης θα συμμετέχει το χορευτικό τμήμα του συλλόγου, ο οποίος απευθύνει κάλεσμα στους απαντανταχού Κερασιώτες και τους φίλους των συλλόγων να ανταμώσουν, να διασκεδάσουν και να περάσουν μια υπέροχη βραδιά.

Επίσης ο Πολιτιστικός σύλλογος με τον Δήμο Ρήγα Φεραίο διοργανώνουν την 14η Βραδιά Πανσελήνου στην Ιστορική Ανω Κερασιά τη Δευτέρα 11 Αυγούστου ώρα 8.30 μ.μ. με την καλλιτεχνική ομάδα Νίκου Παρθένη – Ζαφείρη Κουκουσέλη και τη συμμετοχή του Ιορδάνη Σιδηρόπουλου.

Η εκδήλωση κάθε χρόνο ελκύει πλήθος κόσμου όχι μόνο από τη Μαγνησία αλλά και εκτός αυτής και έχει καθιερωθεί στις καρδιές των φίλων της μουσικής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου