Ξεκινά το νέο δίκτυο ύδρευσης στο Κεραμίδι

Τελευταία ενημέρωση: 2014-03-01, 11:20:04
Ξεκινά το νέο δίκτυο ύδρευσης στο Κεραμίδι

Σε ουσιαστικές παρεμβάσεις που δίνουν λύσεις στα κρίσιμα ζητήματα της διαχείρισης και τροφοδότησης των τοπικών διαμερισμάτων με πόσιμο νερό, προχώρησε η Δημοτική Αρχή Ρήγα Φεραίου. Χθες στο Δημαρχείο Βελεστίνου υπογράφηκε η σύμβαση για την αντικατάσταση του πεπαλαιωμένου δικτύου ύδρευσης στο Κεραμίδι. Οι εργασίες αρχίζουν εντός ημερών και αναμένεται να ολοκληρωθούν σε λιγότερο από ένα χρόνο.

Το έργο με προϋπολογισμό 1.071.330 ευρώ χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Εσωτερικών μέσω της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης Αυτοδιοίκησης, ενώ φορέας υλοποίησης είναι η ΔΕΥΑ Ρήγα Φεραίου.

Το έργο αυτό έρχεται να προστεθεί στις ήδη δρομολογημένες ενέργειες και δράσεις που έχει εκπονήσει η Δημοτική Αρχή Ρήγα Φεραίου για το κρίσιμο ζήτημα του πόσιμου νερού.

Η κ. Λαΐτσου σημείωσε πως «είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που ένα τόσο σημαντικό έργο για το Κεραμίδι ξεκινάει να υλοποιείται μέσα στις επόμενες ημέρες. Μετά από πολλά χρόνια οι κάτοικοι θα απολαμβάνουν ένα ποιοτικότερο και πιο ασφαλές πόσιμο νερό, ενώ η επάρκεια θα είναι ικανοποιητική».

Τέλος στην κοπή πίτας του ΚΑΠΗ Ριζομύλου βρέθηκε χθες η Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Ελένη Λαΐτσου η οποία εξέφρασε την ολόθερμη στήριξή της στους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
9
=