ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Πιάνουν δουλειά 24 συμβασιούχοι

πιάνουν-δουλειά-24-συμβασιούχοι-245965

Εργασία θα πιάσουν εντός ημερών 24 συμβασιούχοι οκτάμηνης διάρκειας στο Δήμο Ρήγα Φεραίου με στόχο την κάλυψη διαφόρων εποχιακών θέσεων σε κρίσιμους τομείς, όπως στην καθαριότητα και το πράσινο. Η διαδικασία των προσλήψεων που γίνεται μέσω του ΑΣΕΠ ολοκληρώθηκε, ενώ ανακοινώθηκαν τα ονόματα των συμβασιούχων βάσει των πινάκων μοριοδότησης.

Από τη Δημοτική Αρχή δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην αντιμετώπιση των ζητημάτων της καθαριότητας, όπως σε εργάτες, σε οδηγούς οχημάτων. Όπως τονίζεται χαρακτηριστικά από το Δήμο «η μάχη για την καθαριότητα είναι διαρκής και καθημερινά προκύπτουν ανάγκες που αντιμετωπίζονται άμεσα».

Επισημαίνεται πως ο Δήμος έχει ζητήσει την πρόσληψη και δίμηνων συμβάσεων για την κάλυψη άλλων κενών.

Η Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Ελένη Λαΐτσου σημείωσε πως «η διαδικασία της πρόσληψης ενεργοποιείται άμεσα και πιστεύουμε ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα διαθέτουμε το προσωπικό. Πρέπει να σημειώσουμε πως οι προσλήψεις έγιναν βάσει κριτήριων που καθορίστηκαν από το ΑΣΕΠ που σημαίνει ότι τηρήθηκαν όλοι οι απαιτούμενοι όροι διαφάνειας και αξιοκρατίας για τους ενδιαφερόμενους».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου