ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Ανακοίνωσε υποψηφιότητα εκ νέου η δήμαρχος Ελ. Λαΐτσου

ανακοίνωσε-υποψηφιότητα-εκ-νέου-η-δήμ-316280

Την υποψηφιότητά της για μία ακόμη θητεία στο Δήμο, ανακοίνωσε χθες η δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Ελένη Λαΐτσου με το συνδυασμό « Ενωτική Κίνηση Δημοτών Φερών-Κάρλας – Κεραμιδίου».

Στη διακήρυξη η δήμαρχος υπογραμμίζει μεταξύ άλλων ότι «ως νέα Δημοτική Αρχή μέσα σε ένα ιδιαίτερα δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, με ένα Δήμο που είχε γιγαντωθεί χωροταξικά λόγω της συνένωσης του Καλλικράτη, αλλά και με ένα πλήθος αρμοδιοτήτων, τη στιγμή μάλιστα που οι κρατικοί πόροι μειώνονταν συνεχώς δεν αδρανήσαμε ούτε ένα λεπτό, δεν υποκύψαμε στις δυσκολίες.

Προχωρήσαμε μπροστά ξεπερνώντας τα εμπόδια και ακολουθώντας ένα δρόμο δύσκολο, απαιτητικό, αλλά συνάμα δημιουργικό και ελπιδοφόρο.

Με οδηγό το σχέδιό μας που είχαμε ήδη εκπονήσει, ξεκινήσαμε την μεγάλη προσπάθεια της ανόρθωσης του Δήμου μέσα από ένα νέο μοντέλο διακυβέρνησης, με εντιμότητα και διαφάνεια.

Συλλογικά και ενωμένοι ενεργήσαμε για το κοινό συμφέρον, για την πρόοδο του Δήμου.

Με πρόγραμμα, με μεθοδικότητα και πνεύμα διεκδίκησης προς όλα τα κέντρα αποφάσεων κινηθήκαμε υλοποιώντας τις δεσμεύσεις που είχαμε πάρει απέναντι στους δημότες.

Με την τεχνογνωσία και την αποφασιστικότητα δημιουργήσαμε ένα νέο τοπίο στον Δήμο Ρήγα Φεραίου, όπου η αισιοδοξία, η ελπίδα και η πίστη για το αύριο κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος».

Υποστηρίζει επίσης ότι η δημοτική αρχή ήταν «κοντά στους δημότες με υπευθυνότητα και ειλικρίνεια, επιλύοντας προβλήματα, χωρίς να καταφύγουμε στην υποσχεσιολογία και στον ανέξοδο λαϊκισμό» και καταλήγοντας υποστηρίζει ότι «Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους δημότες τους οποίους υπηρετούμε τα τρία αυτά χρόνια, η δημοτική παράταξη «Ενωτική Κίνηση Δημοτών Φερών – Κάρλας -Κεραμιδίου» ακηδεμόνευτη κομματικά, ενωμένη, και ενισχυμένη με παλιά και νέα μέλη, κατέρχεται στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Για να συνεχίσουμε το δημιουργικό μας έργο που αρχίσαμε με όλους τους πολίτες και τους αρμόδιους φορείς, για να εδραιώσουμε τις συνθήκες αλλαγής και ανανέωσης που δημιουργήσαμε στο Δήμο. Γιατί αποδείξαμε ότι κάνουμε τα λόγια πράξεις».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου