ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Εγκαινιάζεται το εκλογικό κέντρο της Ενωτικής Κίνησης

εγκαινιάζεται-το-εκλογικό-κέντρο-της-335654

«Κτίζουμε το μέλλον μας» δήλωσε η Ελ. Λαΐτσου στους υποψηφίους

Η συλλογικότητα, η ανανέωση και η ανεξαρτησία από κομματικές περιχαρακώσεις συνθέτουν τα κύρια χαρακτηριστικά του συνδυασμού της Ενωτικής Κίνηση Δημοτών Φερών – Κάρλας – Κεραμιδίου με υποψήφια Δήμαρχο την κ. Ελένη Λαΐτσου. Σήμερα Κυριακή στις 8 το βράδυ στον κεντρικό πεζόδρομο του Βελεστίνου θα τελεστούν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού, ενώ θα γίνει και η παρουσίαση των υποψηφίων.

Την περασμένη Τετάρτη στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση της Δημάρχου και εκ νέου υποψήφιας κ. Ελένη Λαΐτσου με τους υποψήφιους του συνδυασμού, όπου τονίστηκαν οι βασικές αρχές και θέσεις, ενώ έγινε εκτενής αναφορά στα δεκάδες έργα που έχουν υλοποιηθεί.

Η Δήμαρχος ανέφερε πως «η αυτοδιοικητική μας κίνηση προέρχεται από την κοινωνία για την κοινωνία συστρατεύοντας ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα, τους επαγγελματικούς χώρους και τις περιοχές, οι οποίοι διακρίνονται για τη μεγάλη τους θέληση για ανιδιοτελή προσφορά στον τόπο.

Μαζί μας ενεργοποιούνται άνθρωποι που χαρακτηρίζονται για το ήθος, την ακεραιότητα και τη διάθεση αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο, συμπολίτες που είναι αποφασισμένοι να υπηρετήσουν τον πολίτη και το Δήμο.

Οι υποψήφιοι του συνδυασμού μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα που απευθύναμε για να συνεχίσουμε τη μεγάλη προσπάθεια την οποία ξεκινήσαμε πριν τρία χρόνια και να πορευτούμε μαζί δημιουργώντας ένα Δήμο-πρότυπο σε όλα τα επίπεδα.

Αναγνώρισαν το έργο μας, εμπιστεύτηκαν τον αγώνα που κάνουμε, και ενώνουν τις δυνάμεις τους μαζί μας για να προχωρήσουμε μπροστά.

Στις προκλήσεις των καιρών απαντούμε με τη δημιουργία μιας πλατιάς αυτοδιοικητικής συνεργασίας που ζυμώθηκε μέσα στην κοινωνία, μιας ηχηρής φωνής δημοτών που προέκυψε ως η ανάγκη να εργαστούμε όλοι μαζί για την πρόοδο του τόπου μας.

Ο συνδυασμός «Ενωτική Κίνηση Δημοτών Φερών – Κάρλας – Κεραμιδίου» στεγάζει τις δυνάμεις του τόπου που θέλουν να προσφέρουν, αγκαλιάζει τους δημότες που έχουν ως προτεραιότητα την ανιδιοτελή συνεισφορά στο Δήμο, ενώνει όλους τους συμπολίτες που έγνοια τους είναι το κοινό συμφέρον, η πρόοδος της περιοχής μας.

Στο συνδυασμό μας η εμπειρία των παλαιών υποψηφίων συναντά τον ενθουσιασμό των νέων.

Και έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Το έργο μας αποδεικνύει ότι ο Δήμος Ρήγα Φεραίου γυρίζει σελίδα, περνώντας στην ανάπτυξη.

Και πετυχαίνουμε, γιατί έχουμε ως εφόδιο τις αρχές και τα ιδανικά που όλα αυτά τα χρόνια υπερασπιζόμαστε και φυλάσσουμε.

Ο Συνδυασμός μας εκφράζει την ενότητα και τη συλλογικότητα. Δεν διχάζουμε ούτε αποκλείουμε. Ενώνουμε και συνθέτουμε. Γιατί όραμά μας είναι η πρόοδος του τόπου μας μέσα από την συμμετοχή όλων των πολιτών.

Αρχές και θέσεις

Η Δήμαρχος και επικεφαλής της Ενωτικής Κίνησης Δημοτών Φερών – Κάρλας -Κεραμιδίου κ. Ελένη Λαΐτσου τόνισε επίσης τις αρχές και τις θέσεις του συνδυασμού σημειώνοντας «Για εμάς έχει κυρίαρχη σημασία η υπεράσπιση της διαφάνειας, της δικαιοσύνης, της ανιδιοτέλειας. Πιστεύουμε στην ανεξάρτητη και αυτοτελή οικονομικά, διοικητικά και πολιτικά Αυτοδιοίκηση. Προασπίζουμε τη συμμετοχική, δημοκρατική και συλλογική διακυβέρνηση, όπου όλοι μπορούν και πρέπει να έχουν λόγο. Αντιμετωπίζουμε με ισότιμο σεβασμό και μεταχείριση όλα τα δημοτικά διαμερίσματα. Ενεργούμε για το καλό και την πρόοδο όλων των πολιτών χωρίς αποκλεισμούς και διαιρέσεις. Τονώνουμε την κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη στους ανήμπορους. Δημιουργούμε ένα Δήμο οικονομικά αυτοδύναμο, με χρηστή διαχείριση και διαφανείς διαδικασίες, όπου ενισχύονται η κοινωνική δικαιοσύνη και η παραγωγή δράσεων, έργων για μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Παρέχουμε ίσες ευκαιρίες σε όλους τους δημότες και συνεργαζόμαστε δημιουργικά με τις όμορες τοπικές κοινωνίες. Ερχόμαστε σε ρήξη με κατεστημένες αντιλήψεις και προασπίζουμε τα συμφέροντα της τοπικής κοινωνίας. Αξιοποιούμε τις πλούσιες δυνατότητες του τόπου μας και δημιουργούμε ένα Δήμο με διακριτή ταυτότητα, καταστώντας τον ισχυρό στο σύγχρονο ανταγωνισμό. Τέλος δρούμε για την ισόρροπη ανάπτυξη όλων των περιοχών του Δήμου μας αναδεικνύοντας τα κατά τόπους προτερήματα με κεντρικό μας γνώμονα να κρατήσουμε ζωντανές και ενεργές τις κοινωνίες αυτές.

Βαδίζοντας τα τελευταία τρία χρόνια πάνω σε αυτές τις αξίες μπορέσαμε και δημιουργούμε ένα Δήμο-πρότυπο, με δημοκρατική διακυβέρνηση, αυτοδύναμο οικονομικά, με κοινωνική συνοχή και σε πλήρη ανάπτυξη μέσα από ένα πλήθος έργων και δράσεων αξίας δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ.

Και με οδηγό μας αυτές τις αρχές, αλλάζουμε το τόπο μας και ενωμένοι, Όλοι Μαζί, κτίζουμε το μέλλον μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου