ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Δημ. Νασίκας: «Είμαστε επιλογή ευθύνης»

δημ-νασίκας-είμαστε-επιλογή-ευθύνης-345955

Εγκαινιάστηκε χθες το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού και παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι

Πλήθος δημοτών παραβρέθηκε χθες στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου του συνδυασμού «Νέος Δήμος – Νέα Εποχή» με υποψήφιο δήμαρχο το Δημ. Νασίκα στον πεζόδρομο του Βελεστίνου. Με όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού, με πολύ κόσμο από κάθε γωνιά του Δήμου Ρήγα Φεραίου και σε κλίμα αισιοδοξίας, ο υποψήφιος δήμαρχος, με ένα ιδιαίτερα δυναμικό λόγο ανέπτυξε τις θέσεις της παράταξής του, παρουσιάζοντας τους βασικούς πυλώνες του προγράμματος που έχει συντάξει με τους συνεργάτες του και το οποίο έχει ως στόχο να οδηγήσει το δήμο στη θέση που του αξίζει.

Στην ομιλία του μεταξύ άλλων σημείωσε: «Για μας αυτή είναι μια σημαντική βραδιά. Παρουσιάζουμε ουσιαστικά την ταυτότητα του συνδυασμού μας. Τις αρχές και τα πιστεύω μας. Το όραμά μας για μια νέα αντίληψη και ένα νέο ήθος στα δημοτικά πράγματα του τόπου. Τις προτεραιότητές μας για ένα καλύτερο αύριο».

Αναπτύσσονται δε τις προτεραιότητας του συνδυασμού τόνισε ότι περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων η οριστική επίλυση του υδροδοτικού προβλήματος που αντιμετωπίζει το Στεφανοβίκειο για περισσότερο από τρία χρόνια, αλλά και άλλα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου, η ολοκλήρωση του αποχετευτικού δικτύου στο Βελεστίνο και η κατασκευή αποχετευτικών δικτύων σε όλους τους οικισμούς, η ασφαλτόστρωση οδών και διάνοιξη νέων όπου απαιτείται, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε δημοτικού διαμερίσματος και η δημιουργία χώρων στάθμευσης. Δεσμεύτηκε για την αντιμετώπιση της ανεργίας με την ίδρυση Δημοτικών Γραφείων Ευρέσεως Εργασίας και σύνδεσή τους με την τοπική αλλά και την ευρύτερη αγορά εργασίας, με τη στήριξη των επαγγελματιών του Δήμου, την προώθηση τοπικών προϊόντων, τη δημιουργία δημοτικών επιχειρήσεων, αναφέρθηκε σε στρατηγικές για την υγεία και τις κοινωνικές παροχές με βάση τις ανάγκες όλων των πολιτών του Δήμου Ρήγα Φεραίου ενώ σημείωσε ότι κυρίαρχη θα είναι η κοινωνική αλληλεγγύη σε όλους στους πολίτες. Οκ. Νασίκας κλείνοντας την ομιλία του τόνισε «δεσμευόμαστε για την εφαρμογή του προγράμματός μας με διαφάνεια, αξιοκρατία, αυστηρό προγραμματισμό και μεθοδικότητα. Απευθυνόμαστε σε όλους τους πολίτες του Δήμου Ρήγα Φεραίου. Σας καλούμε να συμπορευτούμε, με μόνη δέσμευση τη διάθεση προσφοράς και αγώνα, για το μέλλον του τόπου που ζούμε και αγαπάμε. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, όλες μου τις δυνάμεις για να δικαιώσω την επιλογή σας να με στηρίξετε σε αυτήν την προσπάθεια.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου