ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Ελ. Λαΐτσου: «Επενδύουμε στη συνεργασία με το Πανεπιστήμιο»

ελ-λαΐτσου-επενδύουμε-στη-συνεργασί-346027

Στην ενδυνάμωση της εκπαίδευσης, της καινοτομίας και της τοπικής ανάπτυξης μέσω της συνεργασίας της με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας «επενδύει» η Δημοτική Αρχή Ρήγα Φεραίου. Εδώ και τρία χρόνια η Δημοτική Αρχή και το τοπικό Ακαδημαϊκό Ιδρυμα έχουν ξεκινήσει ένα ευρύ δίκτυο παρεμβάσεων από τον πολιτισμό και τον τουρισμό, μέχρι το φυσικό περιβάλλον, τον πρωτογενή τομέα και την ανάπτυξη.

Από τη Δημοτική Αρχή επισημαίνεται πως η συνεργασία με το Πανεπιστήμιο είναι κομβικής σημασίας για την αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής και για την προώθηση και υλοποίηση αναπτυξιακών στόχων. Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας με την ποιότητα του επιστημονικού του προσωπικού μπορεί να τροφοδοτήσει με ολοκληρωμένες προτάσεις το Δήμο για τον αναπτυξιακό του σχεδιασμό.

«Η «καρδιά» της ερευνητικής δραστηριότητας της Γεωπονικής κτυπά στο Βελεστίνο και στο αγρόκτημα του Πανεπιστημίου, επομένως είναι αυτονόητο ότι καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για την αξιοποίηση αυτής της υποδομής» τόνισε η Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Ελένη Λαΐτσου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου