ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Θερμή υποδοχή σε Κανάλια – Κερασιά

θερμή-υποδοχή-σε-κανάλια-κερασιά-354324

Στον υποψήφιο δήμαρχο Ρ. Φεραίου Δημ. Νασίκα

Ομιλία στα Κανάλια πραγματοποίησε χθες το βράδυ ο υποψήφιος δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Νασίκας συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού του, αφού προηγουμένως επισκέφθηκε την Κερασιά.

Στη συνέχεια με παρουσία πολλών δημοτών την αισιοδοξία να είναι διάχυτη στην ατμόσφαιρα ανέπτυξε τις προτεραιότητες του συνδυασμού του για την τοπική κοινότητα Καναλίων.

Μιλώντας στους κατοίκους των Καναλίων μεταξύ άλλων ο Δημ. Νασίκας τόνισε « Δεσμευόμαστε να πιέσουμε για την ολοκλήρωση των έργων στη λίμνη, όπως για την ολοκλήρωση του Σ6 για την αποφυγή πλημμυρών στην περιοχή. Δεσμευόμαστε να εκμεταλλευτούμε όλες της δυνατότητες που πηγάζουν από την ανασύσταση της λίμνης Κάρλας ώστε να αποτελέσει τουριστικό και εκπαιδευτικό προορισμό. Η έδρα του Φορέα Διαχείρισης Κάρλας πρέπει να είναι στα Κανάλια. Υποσχόμαστε ότι άμεσα ως νέα δημοτική αρχή θα φροντίσουμε ώστε ο Φορέας να εγκατασταθεί στο Παλιό Γυμνάσιο Καναλίων. Με την παράδοση του ο Νέου Δημόσιου κτιρίου πίσω από το Λύκειο η έδρα του Φορέα θα εγκατασταθεί μόνιμα σε αυτό και το παλιό Γυμνάσιο Καναλίων θα αξιοποιηθεί ώστε να στεγαστούν σε αυτό Πολιτιστικός Σύλλογος αλλά και Πολυκέντρου με την ονομασία Αθανάσιος Γκαβαρδίνας».

Αναφέρθηκε επίσης στις δράσεις και τα έργα που έχει συμπεριλάβει ο συνδυασμός «Νέος Δήμος – Νέα Εποχή» και συνεχίζοντας τόνισε: «Εμείς θέλουμε όλοι μαζί να συνεργαζόμαστε για καλύτερα αποτελέσματα σε όλο το Δήμο.

Οι αντιδήμαρχοι, θα έχουν αρμοδιότητες και θα είναι υπεύθυνοι ο καθένας στον τομέα του.

Οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων και γενικά τα Τοπικά Συμβούλια, θα έχουν αρμοδιότητες και θα χειρίζονται τα τοπικά θέματα.

Στόχος μας είναι να οδηγήσουμε την κάθε τοπική κοινότητα σε ανάπτυξη μέσα από ένα πλαίσιο δράσεων και ομαλής συνεργασίας».

Στην Κερασιά εξάλλου μιλώντας με τους κατοίκους ο κ. Νασίκας δεσμεύτηκε για συνεχή καθαρισμό των πηγών, συντήρηση των πηγών Γούρα – Α. Γούρα, Βουνίλα- Ανω Κερασιά, αξιοποίηση των πηγαίων νερών στην περιοχή της Κερασιάς με την μετά από μελέτη συλλογή τους, συνεχής έλεγχος της ποιότητας του πόσιμου νερού, έναρξη διαχειριστικής του δάσους Κερασιάς ώστε να δοθεί η δυνατότητα για ορθολογική διαχείριση και αξιοποίηση του δάσους κ.α.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου